6.11.06

Resultats IX

La primera frase que vaig escriure tan bon punt es van confirmar els resultats de l'1-N va ser aquesta:
La Catalunya Catalana ha mort
Va ser una intuïció sobtada, com si sabés que Montilla acabaria sent President, cosa que malauradament s'ha confirmat. He defensat l'opció nacionalista (CiU + ERC) com l'alternativa més adient en aquests moments decisius en els quals ens juguem el futur del país. La reedició del Tripartit suposa una aposta molt arriscada per part d'ERC, sobretot perquè no està gens clar que pugui controlar el poder de l'aparell socialista i perquè les seves bases tampoc no acaben de veure clara la figura de l'espanyolista Montilla com a Molt Honorable. L'experiència anterior va ser traumàtica. Ja veurem com va la "segona oportunitat"...

Amb aquest post dono per acabada la sèrie titulada Resultats. Per pura higiene mental, intentaré estar uns quants dies sense parlar de política. Les vuit setmanes que resten fins a la cloenda d'ENTRELLUM m'agradaria que fossin més literàries... Prefereixo que em llegeixin 100 persones en comptes de 500 si el que llegeixen són textos escrits sense la urgència de la punyetera actualitat. Cal acceptar que les coses són com són. Circumstancialment, un ciberdietarista pot caure en el parany i deixar-se endur pel remolí dels esdeveniments, però ara toca aturar-se i descansar una mica. ¿Hem perdut? No exactament. Nosaltres, per sort, no ens guanyem les garrofes amb la puta política. Hem dit la nostra lliurement i així continuarem, peti qui peti, governi qui governi. Perquè...
Som el nostre orgull, la qualitat de la nostra feina, l'afany dels nostres propòsits, la nostra obcecació diària de ser millors.

8 comentaris:

Bruder ha dit...

Decisió acertada la de deixar de parlar de politica fins a final d´any i si és fins despres de maig 2007 millor....

Anònim ha dit...

Em fan gràcia aquests comentaris... sobretot després d'això (extret del bloc de Saül Gordillo): Josep Antoni Duran Lleida reconeix que CiU prefereix governar amb els socialistes abans que fer-ho amb ERC, un cop descartat el govern en minoria. CiU aposta per l'entesa amb els socialistes d'aquí, un cop ja té convençuts els socialistes d'allà (especialment Zapatero, Chaves, Bono, Blanco...).
aquest pacte si que l'haguéssiu trobat bé, eh?

Dessmond ha dit...

Bé, no parlar de l'esguerra republicana de Catalunya és gairebé impossible. Al menys per algú que senti mínimament la Catalunya catalana.

Anònim ha dit...

L'ESCENARI RESULTANT: ELS NACIONALISTES DIVIDITS I ENFRENTATS, MANATS DES DE MADRID, UN PRESIDENT NO VOLGUT, LA GENT CANSADA DE VOTAR .. UN 10 PEL ZAPATERO, ENS HA VENÇUT SENSE CAP GUERRA CIVIL NI CONSTITUCIONAL. QUE EN ARRIBEM A SER DE RUCS... GRàcies ERC!

Anònim ha dit...

Puta mare: REsultat: un xarnego sense batxillerat serà president de la GEn CAT gràcies a uns pressumptes independentistes als quals només els mou l'odi per CiU i l'afany de poltrona i cotxe oficial. CATALUNYA R.I.P.

Uribetty ha dit...

Torno ha dir, de veritat no simpatitzes amb Unitat Nacional? espero que això de la Catalunya Catalana (33) no ho diguis amb el mateix sentit que ells, perquè aquests l'únic que volen és una neteja dins el país i no ho dic per dir.
En segon lloc això de l'odi d'ERC vers CiU, com diu '' Puta mare...'' no sé si és odi, però creus que seria molt més nacionalista un pacte amb CiU? recordem que CiU va tenir l'oportunitat fa uns anys per pactar amb ERc i va preferir fer-ho amb el PP, aquests també són uns curiosos nacionalistes.

Cat ha dit...

Els d'UNC estàn per la unitat de "les dretes i les esquerres" per avançar en la catalanitat i la sobirania.

ARA S'HA DEMOSTRAT QUE AIXÒ ÉS EL QUE VOL LA GENT, LA CATALANA ,ÉS CLAR,: UNITAT CATALANISTA.

El problema és que em sembla que la majoria són joves i inexperts.

Toni , t'agradaria dedicar-te a la política, ni que sigui com el Carreras, i donar-los-hi un cop de ma? Jo recolzaré.

CATALUNYA CATALANA! no ITALIANA.

uribetty ha dit...

Cat aquest comentari es dirigeix a mí? perquè això de la unitat de dretes i esquerres és una gran ximpleria, sí que hem d'avançar per la catalanitat i el nacionalisme, però no de la manera que defensen alguns 33, '' Fora rojos, moros, xinos i xarnegos, Catalunya catalana''
Així no s'avança en lloc, i el nostre país ha estat i és multicultural, sempre i quant es respecti la llengua i cultura pròpia.
Salut!