25.9.07

Blog català de referència

Ahir l'Eduard Batlle, en un article publicat a El Punt [La catosfera, a mil per hora], va gosar incloure aquest humil blog dins la seva llista de blogs catalans de referència. Que déu l'hagi perdonat.

Val a dir que trobo a faltar Saül Gordillo. Dels 12 que formem l'alineació catosfèrica em crida l'atenció que n'hi ha alguns que escriuen els seus blogs en lengua castellana (Jaume Soler i Eduard Punset, aquest últim amb l'agreujant del .es) . Si no empren el català, Sr. Batlle, no formen part de la CATosfera.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna cosa no funciona, si encara hi ha qui pensa que a la catosfera tenen cabuda els blocs en espanyol.

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes felicitats. el moviment blocaire és imparable.

rafael ha dit...

Doncs jo trobo a faltar el bloc d'en Marc Arza (http://www.catalunyafastforward.blogspot.com)

Eduard Batlle ha dit...

Saül Gordillo és el referent de Catalunya i si no va sortir en era perquè la selecció no va incloure el moviment polític sinó el global. Perquè va començar amb la política i ara ja ha traspassat a totes les capes de la societat. I si algun era en castellà era, precisament, per intentar ser plural i gens selectiu amb la llengua. La idea era recollir diversos sectors sense voler desmerèixer ningú sinó tot el contrari: recollir-ne de diversos i variats. D'esports el més fàcil hagués estat triar futbol, quan hi ha un bloc de vela que és la referència del sector a l'Estat i és d'un periodista de Palamós.
En tot cas, gràcies per recordar l'escrit.
Una abraçada.

Daniel Gil ha dit...

Toni,
gràcies per l'enllaç. Jo també penso que quan es parla de CATosfera, tothom hauria d'entendre que són els blogs escrits en català (és la marca)... Els blogs en castellà ja són prou potents... Però potser estaria bé emprar "blogs catalans" o alguna similar per incloure els blogs escrits en castellà des de Catalunya, i que si reflectiria la diversitat lingüística catalana.