20.4.08

Cartosfera?

Via Salms em trobo aquest vídeo...Surt Josep Porcar parlant del seu poemaria digital Els estius i de Blogs de Lletres... Al final, els de TV1 se hacen la picha un lío i diuen que el llibre de LCL és "una antologia de este blog de blogs" (¿?!), l'anomenen Cartosfera (sic) (de cartró?) i reblen: "se anuncia como una de las estrellas del próximo día de Sant Jordi" (però si sortirà al maig!!). El vídeo acaba amb imatges d'ENTRELLUM, concretament d'aquest post. O sigui, un embolic de muy padre señor mío. Jo és que flipo mandonguilles. Com se sol dir, la qüestió és que parlin de nosaltres encara que sigui confusament.

Però el més fort és que la notícia d'aquest Sant Jordi Digital (de la ciberliteratura o Literatura 2.0 que fem en català) vingui de Madrid mentre els mitjans de casa nostra bada que badaràs...


14 comentaris:

Dessmond ha dit...

La informació veraç i objectiva és el producte del periodisme. Deien.

Jesús M. Tibau ha dit...

Quan veig aquestes errades, en temes que conec, penso que en la resta d'informacions també hi deu haver multitud d'errades.
Com tu dius, ja és prou important que en parlin.

Núria ha dit...

Quim embolic que es fan! Si totes les notícies tenen aquest rigor... L'únic que té de positiu és que han fet publicitat del llibre.

Núria ha dit...

Ah! I del teu bloc!!!

Marina Arrogante ha dit...

Quina planxa! Tot i així és publicitat i el fet que no surti per Sant Jordi generarà més expectatives... res qüestió de màrqueting.

Llorenç Carreres ha dit...

Que bo! Sí que és ver que en parlen, i això és positiu. D'altra banda, però, me fa pensar que si tota la informació la contrasten així...

Juanito ha dit...

simplement fot pena pensar que gent així ens informa cada dia i que s'equivoca en temes tan propers a nosaltres.

lo gaiter ha dit...

A veure Toni Banyes, tu saps qui és el director d'informatius de la tele espanyola? El supersociata comarcal Pep Vilar, "en caradepasqües", altrament també conegut pels lectors de El9Nou com "en punt i coma", incapaç com és, pobrissell, d'engaltar una frase amb més de cinc paraules seguides.

emgiro ha dit...

Lògicament: del paper al cartó...

josepmanel ha dit...

Aquest migdia mateix he vist el reportatge a les notícies regionals (sic), la desconnexió que fan per a les comarques valencianes els de la tve. Tal i com tu dius porten un pet com un cadirer, però en parlen...

bala perduda ha dit...

Ho vaig veure per casualitat i em vaig quedar de pedra... Van vendre el llibre de la "Cartosfera" com l'estrella de Sant Jordi, per davant d'en Carlos Ruiz Zafón o del llibre del Polònia, increïble!

En fi, malgrat els errors informatius, també em quedo amb el fet que, com a mínim, en parlen.

Pedra Lletraferida ha dit...

Que se'n parli de LCL tant com es vulgui i es pugui. La feina ben feta de tots caurà pel seu propi pes, aquí i més enllà. Si els de la "tevetré" fan tard o si encara no se n'han fet ressò, no ens ha d'estranyar. I posats a fer suposicions sobre la "cartonada", jo m'apunto a que ha estat una errada involuntària del periodista de torn. Al cap i a la fi, per aquelles terres castellanes no acaben de tindre massa per la mà lo de que un llibre que tracta de 100 post's de la blogosfera catalana es pugui dir "La Catosfera literària".

El veí de dalt ha dit...

Tot plegat, ben curiós...

Ramon Aladern ha dit...

http://tretzevents.blogspot.com/2008/04/b-n-144.html

Bon Sant Jordi!