29.4.08

SlideShare LCL

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Fa il·lusió ser enmig d'aquests blocs tan interessants. Tot un honor. Ah! i ens veurem a la presentació. Serà una bona ocasió per conèixer-nos i per conèixer la població.

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies per la feinada que fas! Ens veiem!

EQMEVD ha dit...

Que fantàstic vist així!!
Bona feina.

Em fa gràcia venir a Vallromanes, però encara no ho puc confirmar.

Espero poder-ho fer ben aviat.

Oscar Ramírez ha dit...

Molt ben fet, si senyor. Queda espetarrant! Ens veiem el 17.

Judit Ortiz ha dit...

M'he emocionat en veure passar les pàgines. Felicitats per la feina (feinada) feta!

1 abraçada catosfèrica,

judit

Anònim ha dit...

Vaja... no podré venir... sembla que les estrelles s'hagin conjurat per fer del cap de setmana del 17 de Maig el més actiu de tot l'any... en fi... ja ens veurem a la propera!

p.s.: No descarto enviar una delegació;)

Marrogant ha dit...

Fa goig la presentació!

XALFI ha dit...

Tinc moltes ganes de veure el llibre a les meves mans. Gràcies per tot.Tot plegat ho comento a "Els blooks, les avantatges d'afegir valor a les obres creatives"

Pedra Lletraferida ha dit...

Agraït de nou Toni -un cop més!- per la feinada. El llibre de LCL ja és a tocar, i després ja vé el 17 empenyent amb força. A Vallromanes ens hi trobarem tots, amics, coneguts i saludats. Serà un plaer coneixer-vos. A reveure!

Anònim ha dit...

Salutacions

Amb tota sinceritat, seguia amb atenció els esdeveniments referents al llibre de LCL, des de que em va arribar que es feia, havent-me perdut tot el procés previ, que, arran d'una sèrie de comentaris llegits aquí i allí, van fer que dongués un cop d'ull a la realització de tan gran projecte, fet que comporta un bon nombre d'hores per poder saber quelcom més d'aquests "100 millors blogs", com en molts llocs s'ha escrit.

Primer de tot, es valorava un post puntual, que per l'autor era prou bo com per optar a la selecció, i es van presentar un total de 138, és a dir, que 38 serien eliminats, com cito textualment de la notificació de resultats a L'Entrellum: "S'havien presentat un total de 138 bloguistes i n'havíem de deixar 100. Cada membre del jurat portava fetes les seves valoracions i no va costar gaire que ens poséssim d'acord en la selecció final. El criteri principal va ser la qualitat literària dels textos. El jurat, per unaniminat, va escollir els següents blogs".
Aquí, hi ha quelcom en certa manera contradictori entre les notificacions al respecte que s'han difuminat per la Catosfera. S'ha escollit un POST CONCRET de cada blog presentat, fet que no implica que la resta de posts del blogger siguin del mateix nivell que el seleccionat, pel que tampoc es poden parlar dels 100 millors blogs, sinó dels 100 millors posts.

Segon, en tota mena de selecció, hi ha unes bases a partir de les quals, es segueixen els criteris de selecció, o si més no, en el moment de dir quins són els guanyadors, poden ser exposades una mica més implicitament que amb el comentari breu i poc clar de "qualitat literària".

Tercer, reconeixent l'esforç del jurat en la selecció i en l'organització, no deixa de sobtar que el propi jurat formi part d'aquests post escollits i que es publicaran en el LCL, que per qüestions de màrqueting, de ben segur tindrà un cert ressó en el món mediàtic del llibre, impulsat de manera fervent pel centenari d'autors i de l'editorial.

Quart, confio que, per educació i respecte dels 38 posts no seleccionats, alguns dels quals, francament pertanyen a blogs que sí tenen una excel.lent qualitat literària i estan a nivells de temàtica literària ben elevada, hagin tingut la corresponent notificació de no resultar escollits personalment, com sovint molts escriptors es queixen, reneguen de certs concursos i troben a faltar.

Cinquè, en cap moment, amb aquest comentari pretenc faltar al respecte de ningú, ni treure valor a la tasca realitzada, ni molt menys ofendre sensibilitats. Simplement volia fer comentari a una sèrie de punts que no han quedat prou clars i esdevenen origens de dubtes, a qui, i repeteixo, ha seguit el procés quan ja estava començat, i ha anat recuperant informació fragmentada en la Catosfera sobre el tema.

Sovint, perquè és un projecte nou o perquè no es té experiència, es diu que la propera vegada es farà millor, que no tothom pot estar content, etcètera, però espero que no es caigui amb aquests tòpics i es mantingui un nivell de responsabilitat i de coherència com el projecte i tothom es mereix.

Salutacions cordials.
Pere Mas

El llegidor pecador ha dit...

No veig a què treu cap l´anterior comentari; tot estava claríssim desde el començament fins al final. Em sembla exageradament primmirat. No n´hi ha per tant!

Pensi que és un projecte nou i que no es té experiència, segurament la propera vegada es farà millor i, és clar, que no tothom pot estar content.

Anònim ha dit...

És una criatura eixerida, aquest llibre, encantadora, fresca, és un joc engrescador, és novetat, és la feina ben feta de molts. No és una antologia acadèmica, és el joc de l'atzar. M'agrada molt, fa llegiguera i és estimulant. Gracies als promotors, als inquiets, als engrescadors, als pares de la criatura. No podré ser amb vosaltres a Vallromanes... però en faig difussió i ho agraesc de cor.

Jesús M. Tibau ha dit...

Molt bon muntatge d'imatges. Ens veruem el 17.