30.1.15

Tramping


T'escapes cap al sud seguint la costa. La Caddy s'embala amb la tramuntana bufant-li el cul. Res d'autopistes ni peatges. Només carreteres secundàries. 

Alguns noms: Sant Carles de la Ràpita, Morella, Xàbia, Terol... 

Algunes descobertes: Guillem de Belibasta a Sant Mateu, una magnífica TAU a l'escut de Les Alcubles, la Cova Santa d'Altura i el seu lledoner...

El desastre urbanístic de la costa valenciana és inenarrable, irreparable, depriment. Sort que els arbres plens de cítrics madurs donen un toc de color i alegria al quadre. T'enamora el Maestrat. La senzilla estampa de les terres de l'interior versus una primera línia de mar plena de mal gust i presumpció.

La Caddy roda fina i, quan es fa fosc, esdevé un úter acollidor on pots descansar. Un matalàs suficient, el sac de dormir, la manta que vas comprar a Dublín... T'adorms escoltant el mar, com a casa. Vida nòmada.

Quan tornes, la tramuntana segueix fent ballar les branques. Aparques la Caddy i t'adones que tens dues cases o potser tres o quatre o cinc... Què és "una casa"? Una house, una home o una Caddy?  

Casa teva és allà on t'hi sents a gust. Xerrant al voltant d'una taula, arraulit en els teus braços o fent tramping pel món...   

  5 comentaris:

  Isabel H. T. ha dit...

  Absolutamente hermoso....no se necesita una sóla letra más. El cuadro está perfecto y es bello , muy bello !!!

  Toni Ibanez ha dit...

  ¿Pintar con las palabras o hablar en imágenes? ¿Qué hacemos cuando sobra la escalera para subir porque ya estamos arriba?

  Anònim ha dit...

  Uau! Ya estamos arriba? Suposo que estaràs bastante arriba, pq sinó no s'entenen algunes coses...en fi...

  Toni Ibanez ha dit...

  Arriba? Abajo? Adentro? Afuera? Yo te juzgo o tú me juzgas? O nos juzgamos mutuamente? O nos dedicamos a poner etiquetas absurdas para quedarnos tranquilitos? Eres Blas o eres Epi? Quina mandreta més i més infinita....

  Anònim ha dit...

  O sigui, que casa teva ets tu