12.4.15

No em cals


M'autoobservo. M'autopurifico. Defujo les contaminacions de tota mena, sobretot les sentimentals. M'allibero dels lligams que presumptament havien de refermar la meva estabilitat. Vomito la por. Desperto del somnambulisme. No perdré ni un minut més amb toxicitats ni amb negativitats. Les relacions humanes t'han d'enriquir, han d'eixamplar l'horitzó vital, sinó prescindeix-ne. 

M'agrada el cel ras. Adoro el silenci i la soledat. Les ombres, els núvols, els dubtes... Te'ls regalo. Dóna'm llum i veritat. Faré via pels blaus, pels verds, pels blancs. Volaré encara més alt. Amb el somriure esbatanat. Amb l'ànima tendra i serena. Sense tu. 

No em cals.

Me autoobservo. Me autopurifico. Rehúyo las contaminaciones de toda clase, sobre todo las sentimentales. Me libero de los lazos que presuntamente tenían que reforzar mi estabilidad. Vomito el miedo. Despierto del sonambulismo. No perderé ni un minuto más con toxicidades ni negatividades. Las relaciones humanas han de enriquecerte, han de ensanchar el horizonte vital, sino prescinde de ellas.

Me gusta el cielo claro. Adoro el silencio y la soledad. Las sombras, las nubes, las dudas... Te las regalo. Dame luz y verdad. Me iré por los azules, por los verdes, por los blancos. Volaré todavía más alto. Con la sonrisa de par en par. Con el alma tierna y serena. Sin ti.

No me haces falta.   
  I observe myself. I purify myself. I shun all kind of pollution, especially sentimental. I release from the bonds that allegedly had to reinforce my stability. Vomiting fear. Awakening from sleepwalking. I will not spend another minute more with toxicities or negativity. Human relationships are to get rich, they have to widen the vital horizon but you have to ignore them. 

  I like the clear sky. I love the silence and solitude. Shadows, clouds, doubts ... I gift them you. Give me light and truth. I'll go across the blues, the greens, the whites. I will fly even higher. With wide smile. With the tender and serene soul. Without you. 

  I don't need you.

  3 comentaris:

  Anònim ha dit...

  Por mucho que volemos siempre en algún momento hemos de regresar a la tierra.

  La tierra de los sentimientos, de la necesidad... que nos nutre para poder volver a volar o dejar de hacerlo.

  Es difícil el paso del "te necesito" al "te echo de menos". Más difícil es el paso último que damos en una relación cuando sentimos que "ya no te necesito". El liberarse de ello, implica desprenderse también de una parte de uno mismo o renunciar a ella. A no ser que proyectemos todos esos sentimientos perdidos en otra persona.

  Cada experiencia es única, algunas dejan heridas que se curan con el tiempo; otras dejan llagas que permanecen con el tiempo; y otras nos han hecho mejores, con esas últimas nos debemos quedar.

  Tengo muy claro que la base de cualquier relación se basa en tres palabras: Confianza, adaptación y cambio. Si dejamos de vivenciarlas, la relación poco a poco se difumina en la conveniencia y la mediocridad.

  Quien realmente quiere volar, vive el presente. Sin miedo.


  11 abril 2015


  Javier

  Xavi ha dit...

  A l'ocell li costa molt acomiadar-se del niu on ha viscut protegit, però sap que si ho fa podrá renèixer de nou. Solsament des de l`ànima nua i neta... viurem veritablement. Renèixer suposa deixar enrera... sentir de nou...Estimar, ésser un i tot a la vegada. Comprendre que en tot i en tots pots trobar el teu niu.


  13-4-2015

  Toni Ros ha dit...

  La idea de "niu" és perversa perquè, d'antuvi, només hauria de servir per a la infantesa, és a dir, per a l'etapa de la vida on necessitem el recolzament dels altres, en la mesura que som desvalguts. Hom suposa que quan ens podem valer per nosaltres mateixos, quan aprenem a volar amb ales pròpies, quan adquirim la independència, aleshores no ens cal cap niu, sinó horitzó ben ample.

  La perversitat rau en la persistència en el temps, quan ja som adults i continuem creient que ens cal un "niu" per a sentir-nos arrecerats, compresos, segurs. La base d'aquesta creença és la por.

  La idea de parella es fonamenta en el mateix mistake. És cert que cal confiança (no mentida, claredat) i adaptació, però sovint l'altra persona no és capaç de seguir-te o, simplement, cerca una altra cosa...