29.12.08

La sang palestina

La sang palestina és la meva sang i la teva sang; sempre vermella, sempre calenta, sempre a punt de brollar... Pots tancar els ulls i imaginar la mirada del nen que plora sota les runes. Pots tancar els ulls i somiar que algun dia tot aquest malson passarà. Però no passarà. El déu fet home va néixer a Betlem i l'home fet déu ha mort a Betlem. Betlem és el cel i l'infern alhora. Betlem és el niu de totes les serps. Pau i felicitat per als homes de bona voluntat. Guerra i desgràcia per als assassins de nens. No m'expliquis res més. La sang palestina és la meva sang i la teva teva sang; sempre vermella, sempre calenta, sempre a punt de brollar...

2 comentaris:

F.Puigcarbó ha dit...

fa quatre mil anys que es barallen israel i palestina, com deia en un poema, on són els déus? i de passda on és l'ONU i Europa?

Magda Farré ha dit...

Us recomano la pel·licula LOS LIMONEROS. Una vidua palestina s'enfronta al seu veí, que resulta ser el ministre de defensa israelí, perquè no li talli els llimoners. El ministre actua en nom de la prevenció terrorista, la vidua en nom de la vida.
L'ONU i Europa aquests dies estan de compres, que és Nadal.