29.6.10

La indisoluble unidad


Vista la sentència, queden dues alternatives: o les urnes o les armes. Les armes les tenen ells. Ells fan les (nostres) lleis i les interpreten. A nosaltres ens queda l'acatament o la revolta. Les nostres armes són les urnes. Si encara tenim dignitat i aspirem a la llibertat com a individus i com a poble, no podem admetre de cap de les maneres que algú decideixi per nosaltres. Vaig néixer català i moriré català. Cap tribunal ni cap exèrcit aconseguiran que renegui de la meva identitat. Ni borbons ni autonomies ni hòsties. Ni zetapés ni rajoys. El que em quedi de vida lluitaré per a defensar-me de la púrria espanyolista que ens ha escanyat econòmicament i que encara es pensa que pot seguir trepitjant-nos. La seva indisoluble unidad me la passo per l'arc del triomf. Consideraré traidor a tot català que accepti l'actual estat de coses. Ruïna i decadència ens ha portat España. L'única salvació es diu INDEPENDÈNCIA.

9 comentaris:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Toni, subscrit totalment els teus postulats.
Ara per ara em sembla que qui no sigui nacionalista català per vocació ho serà perquè li toquen la butxaca.

Anònim ha dit...

ahora si más que nunca esta probado :

.Ya esta bien de pérdidas de tiempo y dinero en tiempo de crisis, cataluña NUNCA:

HA SIDO UN PAÍS. (NI NUNCA LO SEREIS, OSEA, SEGUIS SIENDO UNA COMUNIDAD EN LA ACTUALIDAD, DENTRO DEL REINO DE ESPAÑA, Y ANTERIORMENTE FUISTES UNA PROVINCIA DEL REINO DE ARAGÓN..AJJAJAJ PARA MONDARSE)

HA SIDO UN REINO.(CREO QUE LA HISTORIA AVALA ESTA AFIRMACIÓN,...SIN MÁS..)

NUNCA OBTENDRA LA INDEPENDENCIA.( HA QUEDADO MAS QUE DEMOSTRADO QUE DESDE QUE ERA CONDADO DE BARCELONA, CON CONDES FRANCOS Y SE DENOMINABAN "MARCA HISPÁNICA", Y QUE CON EL TRATADO DE CORBEIL DEJARON DE RENDIR VASALLAJE AL REY DE FRANCIA Y PASARÓN AL REINO DE ARAGON,(DE REINO CATALANO-ARAGONES COMO LES GUSTA AHORA SIN PRUEBAS AUTODENOMINARSE),NUNCA TUVIERON NINGUN TIPO DE INDEPENDENCIA DE REINO ALGUNO, Y AHORA CON LA SENTENCIA, SIGUE DONDE SE QUEDÓ, EN UNA COMUNIDAD...DE NUEVO AJAJJAJAJAJA PARA LOS INDEPENDENTISTAS E HISTORIADORES QUE MANIPULAN LA REALIDAD HISTÓRICA DE ESTA "COMUNIDAD".)

TODOS EN CONTRA DE, UN PAÍS UNA LLENGUA, eslogan para acaparar algo que nunca ha existido como tal.( Y COMO VULGARMENTE SE DICE, ESTA ES LA GUINDA DE LA HISTORIA, UNA LENGUA UN PAÍS? SE ACABO, AQU, EN EL REINO DE ESPAÑA ES EL ESPAÑOL, Y EN LA COMUNIDAD ESPAÑOLA´, CATALUÑA, CONVIVE EL CATALÁN...NI MÁS NI MENOS..... EJEJJEJEJ DE NUEVO PARA TRONCHARSE.....)

Salvador ha dit...

A més de púrria són covards, només saben deixar comentaris anònims.

Mateu ha dit...

No es pot esperar res d'algú que no t'estima, jo no vull pertanyer a una comunitat que m'inclou per força. Si els ideals serveixen per una cosa és per lluitar per ells, si bé això no ens ha de treure la son. El camí és llarg però cal marcar-se fites i assolir-les, sinó replantejar-les. Crec que en el meu cas més que parlar de catalunya parlo d'injusticia en termes totals, i per tant el que és injust s'ha de combatre, amb paciència amb amor, i amb fermesa.
Visca la llibertat dels pobles.

@indisoluble ha dit...

Ben trobat, felicitats pel blog. No marxaré sense contestar al sr. Anònim, que gràcies per plasmar la estupidesa hispànica amb tants arguments.
Només dir-li que Catalunya tenim mentalitat republicana de fa més de 1000 anys, i que tots els que vulguin creure en reis, princeps blaus i contes de fades poden seguir maleïnt catalunya en la seva caduca Espanya.
Amen.

David ha dit...

És ben trist que els catalans hàgim d'esperar desenganys com el de l'Estatut per adonar-nos que el millor per a nosaltres és la independència. Si sempre haguéssim tingut les coses clares, ja faria segles que ens hauríem desempallegat d'aquesta gent. Tant de bo aquest cop la cosa vagi de debò. Salutacions!

Anònim ha dit...

CERT NO TENIM ARMES...
NO TENIN PODER...
PERO SI PODEM FER UN TANCAMENT DE CAIXES,COM VA FER EL DR.ROBERT....
I LES PEONADES QUE LAS PAGIN ELLS TOT SOLETS.
JUGANT AMB BCN.

Criteri ha dit...

Home, Indisolubble,això que els sobirans catalans i els catalans fa mil anys que tenim mentalitat republicana cal agafar-ho amb pinces, Indisol.

Àlex ha dit...

Crec que la manifestació d'avui ha de ser més que res la nostra protesta contra la no acceptació del que vol realment el poble català, i no una manifestació a favor de la independència pròpiament dit. Es a dir, anem per pams, la independència es una cosa molt complicada si no ens deixen aconseguir tenir un Estatut propi. És vergonyòs que no es consideri a Catalunya una nació, ni que es dongui la suficient importància al català.
En quan al dit pel tal anònim nomès dir que Catalunya mai ha sigut un estat, però que Espanya mai ha sigut, ni serà, una nació. I em penso que sentir la nació al cor es molt més important que tota la befa estatal de regne i estat.

Que passin un bon dia, i que la manifestació sigui fructífera!