2.10.13

Reiki


Només existeix el present. Concentra't en l'ara. El passat ens ha portat fins aquí i està ple d'errors, però despreocupa-te'n. Ens ha servit per a créixer i aprendre. Tindrem noves oportunitats. No siguis tan dur amb tu mateix. No t'enutgis. La por no ens deixa confiar. Volem controlar-ho tot la qual cosa és impossible. Per això patim i fem patir. Relaxa't i flueix amb l'energia de l'univers. Sigues agraït i amable amb els altres. Treballa amb cura, des del cor, donant el millor de tu mateix. Somriu sempre. Cerca la Llum. Abandona els hàbits tòxics. Purifica't. Medita. Nàmaste

3 comentaris:

Isabel H. T. ha dit...Conozco la técnica del Reiki, es algo positivo, sólo que si se basa en la armonia universal no debería expresarse en un idioma determinado sino en el idioma espiritual. para que todos podamos entenderlo en el corazón.

Narcís Batllori Pares ha dit...

No conec el Reiki, on diu "només existeix el present", "concentrat en l'ara", "el passat ens ha portat fins aquí" i pot ser amb errors. Bé, però no tot són errors. Potser hem après alguna cosa, jo crec que si. No tinc cap enuig amb ningú i crec que cada dia tinc més amics.
Tret la manca de diners, cada dia em sento com sempre he volgut ser.
Narcis

Toni Ibanyes ha dit...

Isabel, esto del "idioma espiritual" me ha gustado. Yo diría que es el Amor. Como dijo Dante: el Amor es la energía que lo mueve todo, el sol y las otras estrellas... Gràcias!

Narcís, i tant que n'hem après! I també hem fet encerts, només faltaria. Lo dels diners... aix. Tots estem igual. Una abraçada i gràcies per la teva aportació.