9.7.11

T-9


Fa dies que treballa al jardí. Primer la feina va ser netejar-lo, treure muntanyes de fulles seques, preparar l'espai. Després va fer una visita al Jardiland on, compulsivament, va omplir el cotxe de plantes. Ha plantat bambús grocs i negres, un aranyoner, un groseller, una maduixera, alfàbrega, marialluïssa, menta, etc. Està content perquè, per fi, ha aconseguit reparar la fuita d'aigua que hi havia rere la casa, a la presa de la mànega de regar. Ara queda pendent la batalla a mort amb els "ratolins" sorollosos de les golfes. Abans d'ahir va descobrir una cascada increïble a només 3 km de casa. L'aigua és pura i freda, una dutxa natural d'allò més tonificant. Dins el bassal creat per la caiguda hi ha peixos petits i un fang excel·lent per a empastifar-se la pell. Per descomptat, la localització exacta és un secret.

3 comentaris:

Puigcarbó ha dit...

qui seria l'insensat que ens ensenyaria on és el paradis?

Eduard Ibáñez ha dit...

Llastima que és vegi desde la pista...mantindrè el secret de la localització.

Bruder

Toni Ibañez ha dit...

Francesc,

El "paradís" és un estat d'ànim, el que passa és que hi ha llocs que ens ajuden a promoure'l i altres llocs que ens hi allunyen.

Bruder,

La cascada NO es veu des de la pista ni de conya perquè queda amagada en un clot i, a sobre, està envoltada de vegetació. Sí que la pista passa molt a prop, però si no saps que hi és, passes de llarg segur.