25.7.14

La merda catalana


Patim una pseudodemocràcia corrupta que, sortosament, es troba en fase de descomposició. És la decadència d'un règim basat en una partitocràcia plutocràtica i cleptòmana ("casta extractiva") que, durant anys i panys, s'ha dedicat a apropiar-se dels cabals públics dels contribuents per a engreixar els seus comptes privats en paradisos fiscals. Per acabar-ho d'adobar, aquesta ESTAFA ha servit per a "rescatar" entitats financeres mentre (amb l'excusa de LaCrisi) collaven els ciutadans a cop d'EROs, retallades i desnonaments. Aquests FillsDeLaGranPuta han deixat un panorama desolador de DEUTE PÚBLIC, hipotecant així generacions...

Ara que els han enxampat, demanen perdó, els MalParits. Perdó es demana al capellà o a DéuNostroSenyor. Aquí el que cal és pagar, retornar el que han robat i que la Justícia dictamini la condemna. No volem el penediment dels honorables afor(r)ats impunes i indultats ni dels seus còmplices. Demanem justícia!! No n'hi ha prou que dimiteixin. Ni la monarquia bananera espanyola ni el pujolisme nostrat se salven de la IGNOMINIOSA VERGONYA (aquesta no prescriu mai).

Dilluns mateix se li ha de retirar el tractament de Molt Honorable, el sou vitalici, despatx, secretàries i cotxe oficial i altres prebendes a càrrec dels contribuents. A més a més, cal investigar fins al final aquesta nissaga de delinqüents...


I tant, que farem un Estat Nou de Trinca! Escombrarem tota aquesta púrria que pertany a un passat fastigós. La solució és fàcil: VOTAR. A Espanya que votin PODEMOS i a Catalunya votarem CUP. Ni PP ni PSOE ni CiU ni la mare que els va reparir. Són màfia. Són casta. Són corruptes. Fora. A la garjola. Ells han arruïnat el país i han malmès les esperances del poble. I, a sobre, tota la vida donant lliçons d'ètica montserratina!!! Quina barra.

 

Volem independitzar-nos d'aquesta merda (també de la merda catalana que ara, per dissimular, s'embolica amb estelades).     

  6 comentaris:

  Anònim ha dit...

  Nunca mejor dicho. Acuérdate de una conversación que tuvimos hace tiempo. El político que ha tocado poder se corrompe, por puro que haya sido en sus inicios. No importa el signo político, siempre hay familiares, amigos y arribistas que les llevan por el camino del interés particular, utilizando el dinero de todos para sus tropelías.

  Y cuanto más han permanecido en el poder, más se extiende su red fétida de intereses, favores y personas colocadas para dar servicio a su causa, que es simplemente el llevárselo calentito bajo la aparente comunión con un ideal. Dicen amar al pueblo, a su tierra para aprovecharse de ella como si fuera su propio huerto.

  Asco me dan.

  Javier

  Lluís Bosch ha dit...

  Et felicito per dir les coses clares. Estic gairebé vomitant veient com ho expliquen TV3 i La Vanguardia... No t'ho perdis:
  http://www.lavanguardia.com/politica/20140725/54412224462/pujol-regularizacion-fiscal-cuentas-familia-exterior.html

  Xavi ha dit...

  Son pitjor que els lladres, ja que ens roben a tots. Especialment als mes necessitats que a la fi deurien de ser les persones que mes ajudes han de rebre de la cosa pública. I ells sense vergonya i cobdiciosos retallen als altres allo que ells es queden.

  Si hi ha un Deu just, cosa que dubto, els ha de donar com a castig que vísquin en conciencia el mal i el patiment que han causat pel seu fer i no fer.

  Exce.lent post,Toni.

  Voro ha dit...

  La merda catalana surt quan els interessa als merdossos del gobern de Madrid què surta... Tot calculat.... 

  Toni Ibanez ha dit...

  Está clar. No és que la justícia funcioni. El que funciona és la "vendetta"... Quan Pujolet s'embolica amb l'estelada, a Madrid no li ho perdonen. Però la merda és innegable, allà, aquí i arreu. El que cal és fer net, tirar de la cadena, passar l'escombreta i el lleixiu...

  bna-secrets ha dit...

  El acoso a Pujol empieza cuando da apoyo a la consulta.
  Si no lo hubiera hecho estaria en su casa tan ricamente, ya que quien tira del hilo es el PP y la Kamatxo en la entrevista gravada a la exnovia de un hijo de Pujol.
  La casta se protege entre si, excepto en el caso de que alguien tome el "camino equivocado".