31.1.09

L'Oracle imminent ara també digital

Benvolgut Toni,

Edicions Bromera ha encetat recentment una aliança amb altres destacades editorials independents (Cossetània, de Valls, i Angle, de Barcelona) per posar en marxa EDI.CAT (www.edi.cat). L’objectiu d’aquesta aliança és fer front de manera conjunta als canvis (locals i globals) que s’estan produïnt en el sector del llibre i explorar noves vies de difusió de les obres que configuren els nostres catàlegs respectius.

En aquest sentit, volem posar en marxa al llarg del mes de febrer el llançament dels primers llibres digitals, i ens agradaria que figurares en aquesta selecció inicial. Et proposem, doncs, “publicar” L’Oracle Imminent en format digital, per a la venda mitjançant descàrrega en línia, amb protecció DRM anticòpia. A tal efecte, t’adjunte el model de l’addenda al contracte amb les condicions econòmiques propostes. Si hi estàs d’acord, t’agrairé que m’ho comuniques el més aviat possible i et farem arribar la còpia impresa i signada del document.

Moltes gràcies, com sempre, per la teua col·laboració,

Joan Carles Girbés

Director de publicacions


NB (lletra petita): Drets d'autor llibre analògic (paper) = 10%. Drets d'autor llibre digital (e-book) = 16 %. A partir d'ara els escriptors serem un 6% més rics... Visca! :(

3 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

I els lectors, menys lliures... Estem a l'any 2009 i aquesta gent d'edi.cat pensa amb mentalitat de fa vint anys, en fer servir el DRM.

Bé... pronostico que els drets d'autors que rebràs seran ben minsos, donat el baix nivell de vendes mentre continuïn pensant amb mentalitat tancada i de complicar la vida als seus clients.

Joana ha dit...

Oléeeeee....!

moz ha dit...

Jo estic pensant en publicar el meu primer llibre en els propers mesos i cada cop em faig més a la idea de que les editorials i els premis no són un bon sistema. Són el millor que hi ha pel moment, però crec que la literatura aspira a alguna cosa millor. En qualsevol cas, tampoc tinc una alternativa sòlida...