17.9.11

Càncer & Oxigen

2 comentaris:

Arcangelo ha dit...

Però si no podrem menjar de res! Que cal menjar millor? D'acord. Ara bé, suprimir la carn perquè sí sense més que una simple referència al pH que genera a l'estòmac (cosa que també depén de com es cuina), potser és fer-ne un gra massa. Crec que deu ser una teoria científicament superada o ja invalidada. Ja ha plogut molt des del 1931, eh?

Toni Ibañez ha dit...

Superada per què? Per la quimioteràpia? Per l'absoluta tirania farmacològica (negoci absolut)? ¿És que la medicina actual dóna alguna explicació plausible de l'origen del càncer o, per contra, prefereix mantenir aquesta qüestió en un estat boirós mentre silencia les causes reals? No em repugna pensar que depengui de l'oxigen (el que respirem i el que mengem), com tampoc no em repugna creure que depèn de quelcom tan elemental com l'equilibri àcid-base. És clar, caldria desmuntar tot el modus vivendi actual, i desmuntar sobretot tot el NEGOCI de les multinacionals dels aliments i dels fàrmacs... Davant això, és més aconsellable mantenir la gent ignorant, no? Que no prenguin consciència per si mateixos de l'origen de la salut i de la malaltia. Els ministres del ram, amb les seves bates blanques i les seves píndoles (amb efectes secundaris, of course), s'encarregaran de tot... I vinga, que els borrecs formin part del gran ramat, que hi ha pastors i gossos que s'ocupen de la resta...