23.12.11

T-76

La boira no s'ha aixecat en tot el dia. El termòmetre tampoc. Amb prou feines ha arribat als 2 graus sobre zero. La gent caminava encongida pels carrers de Tremp. La majoria de converses coincidien: "Hòstia, quin fred que fot!", "No sembla que demà passat sigui Nadal", "Avui és el dia de la salut, ja que no ens ha tocat la loteria". A ell no li agrada el fred ni el Nadal. Si pogués estaria prenent el sol a qualsevol platja de l'hemisferi sud. La salut, en canvi, bé. Ha recollit els resultats de les anàlisis que es va fer la setmana passada i està molt content perquè, en quatre mesos, ha aconseguit reduir a la meitat el nivell de triglicèrids i ha augmentat el colesterol HDL (el bo). I sense medicació. Com s'ho ha fet? Vivint a l'entorn on viu, rebaixant uns quilos de pes, exercici i, sobretot, dieta, en especial dues culleradetes de lecitina de soia i un Danacol cada dia. Funcionen! Per tant, s'han produït canvis metabòlics importants d'ençà que viu a Terradets. Com que és hipocondríac de mena, aquesta notícia l'ha posat de bon humor. La bombona de butà ja fa 10 dies que dura. Demà comencen els àpats familiars. Caldrà armar-se de paciència. Intueix que el 2012 serà un bon any... 

4 comentaris:

Joana ha dit...

Bones Festes Toni. La salut és el millor regal. Que tinguis un bon Any !!!

Toni Ibañez ha dit...

Bones Festes i Bon Any també per a tu!

Jaume Pubill Gamisans ha dit...

Antoni, sempre m'agrada llegir-te. Que tinguis unes Bones Festes (encara que no t'agradin) i que l'any vinent -com intueixis- sigui ben bo....que ja costarà!
Una abraçada

Toni Ibañez ha dit...

Hola Jaume, ja era hora que et donessis a conèixer! És un plaer poder comptar amb lectors com tu. T'he afegit a G+. Una abraçada, Bon Nadal i millor 2012.