24.5.12

Comiat


Penúltima nit a Terradets. Tot el dia amunt i avall carregant capses. Deixo la casa millor que la vaig trobar. La Landlady n'és conscient. Ara li costarà menys llogar-la. L'hort i el jardí fan goig. He pogut gaudir de les quatre estacions i em quedo amb la primavera. Marxo sense recança, sabent que el que vindrà serà millor. La casa que deixo està dins un bosc de roures davant el llac de Terradets. La nova casa on viuré (ben a prop del mar) està envoltada per una mimosa, una olivera i una palmera. La simbologia d'aquests arbres és un bon presagi. M'acomiado a poc a poc, sense pensar-hi gaire, escoltant la piuladissa dels ocells i els raucs de les granotes, contemplant les tonalitats del llac després de la posta, escombrant les escales, cremant el romaní sec que vaig collir florit fa un mes...

Dietari de Terradets

9 comentaris:

Càndid ha dit...

Vaig intuir alguna cosa d'aquestes quan et vaig veure a la Fira del Paisatge de Palau Saverdera.

Benvingut!

Arcangelo ha dit...

Sort i fortuna en aquesta nova etapa! T'envejo profundament: les úniques mudances que jo faig són d'un racó a un altre de la metròpoli.

joana ha dit...

Hola !! Feia dies que no passava per aquí i ja ho vas dir que marxaries. Ara el mar :)t'acollirà...jo sóc més de terra endins però tenir el mar a prop hipnotitza i és fàcil deixar-se portar pel vent, per les olors i la immensitat...o sigui que no et perdrem.
Bon viatge!!!!

Tangata Manu ha dit...

Càndid!

M'has deixat de pedra... Sabia que eres empordanès, però no pensava que series tan a prop... Per què no et vas donar a conèixer a la Fira?

Viuré ben a prop de Palau, sí.

Arcangelo,

Gràcies!

Tangata Manu ha dit...

Joana,

Jo vaig nèéixer terra endins i m'hi he estat el darrer any... Ara toca mar... Em ve molt de gust...

Gràcies!

Esojairam ha dit...

Gaudeix d´aquestes últimes hores del teu refugi a la boscúria... Escolta el silenci i deixa´t portar... Un altre paisatge t´espera per omplir-te el cor d´un blau immens...

Tangata Manu ha dit...

Gràcies moltes, Esojairam!

Anònim ha dit...

Aquest matí he passat una altra vegada per sota ca teva, camí dels Masos, i he dubtat en aturar-me i saludar-te, però he pensat que ja està bé així, que no ens hàgim conegut. M'ha agradat molt anar llegint la teva descoberta d'un racó de món que m'estimo molt, que em meravella. Bon viatge, i, bona descoberta de nous horitzons.

Tangata Manu ha dit...

Mil gràcies, Sr. (o Sra.) Anònim(a)! Veig que romandràs desconegut... OK. També té el seu misteri. Continua tu tenint cura de Terradets... Jo hi deixo un trosset del meu cor.