19.4.14

La revolta dels estels


Cada dia que passa està més clar que tenen por i que faran mans i mànigues per a obstruir el procés d'alliberament nacional. Alguns dels mètodes que empren són ben obtusos, com ara provocacions violentes o gens subtils prolegòmens de bandera falsa. S'ha de ser molt obtús i molt ceporro per agredir un català amedrentándolo amb insults i garrotades. No coneixen la proverbial tossuderia polaca. Han anat a picar ferro colat justament amb el fill de l'amo del restaurant Can Rafa de Cadaqués, propietari del celler Martín Faixó... Jo també sóc un català de merda i un catalufo (com em deien de buen rollo alguns alumnes quan els feia les classes en català). I com jo, en som cada dia més, pacífics i democràtics, of course.

Vivim la revolta dels estels (#larevoltadelsestels). Si el problema són les estelades, doncs estel·lem-ho tot de dalt a baix: balcó, cotxe roba, bambes, gorra, calces, calçotets, pijama... Estel·lem-nos de cap a peus a totes hores, estel·lem el món sencer... Veuran estels a la sopa i quan dormin, estels-malsons...

Vivim La Revolta dels Estels i no ens aturaran maldestrament. Tenen por i pocs arguments. La força bruta (o la força de la llei) res no pot fer davant la voluntat intrèpida d'un poble que lluita (pacíficament i democràtica, of course) per la seva independència.

Ladran, luego cabalgamos. Guau, guau, guaiiiiii

#larevoltadelsestels

Fem via!

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Cap una altra versió dels fets. No has de confondre la realitat amb una versió que et conve. Les imatges son prou clares.

Toni Ibanez ha dit...

Espero amb candeletes la teva versió... Aquí tens espai gratuït per a expressar-la...

Xavi ha dit...

Molts vam anar al partit. Uns amb la bandera barcelonista, altres amb la senyera i molts amb les estel.lades. Cap de nosaltres va ser detingut i tampoc insultat. Solsament hi ha un, que va estar tot el partit insultant i llençant objectes. No es un cas de agressio ideológica, mes be el resultat d'un comportament violent contra els altres i contra la policía. Que hauries dit si el agredit fos un aficionat madridista-espanyolista; i els agressors els Mossos? Si, ja ho se. No hauries dit res.