19.2.06

Plou...

Plou. Si ERC no aconsegueix (malgrat haver capitalitzat la manifestació d'ahir) l'Estatut que somia, i acaba dient NO, aleshores ha de deixar el Govern. Qualsevol altra opció és pura incoherència política. No es pot estar al Govern i, alhora, rere la pancarta. La quadratura del cercle. ERC ha de deixar el Tripartit per "dignitat", convocar eleccions i esperar (somiar) que tota la gentada que hi havia ahir a la manifestació voti les seves sigles. Que parli la veritable democràcia: la de les urnes. Així de simple. Ja no plou.

Pero ahí no acaba todo, porque con Esquerra proclamando el eslogan "Vota no, o no votis", el referéndum sobre el Estatut se presenta francamente complicado. Empieza a resultar imaginable una campaña con un presidente de la Generalitat llamando a participar a favor del Estatut y un conseller primer proponiendo lo contrario. Catalunya se situaría por méritos propios en el primer puesto del ranking de repúblicas bananeras, pero eso no ha de asustar a estas alturas al tripartito. JORDI BARBETA

[94] Hasta Toni Ibañez (el fuet de Arcadi durante meses a través de Tros de Quòniam) se ha dado cuenta de que el enfrentamiento propugnado por el nacionalismo catalán radical no lleva a ningún sitio.

Nos lleva al DESASTRE. El talibanismo-ayatolismo de los cachorros d'ERC está fomentando el guerracivilismo catalán. El principal problema de Catalunya no es el PP, sino el cainismo entre CiU y ERC. Un abismo peligrosísimo que no para de crecer. Cuando las tropas franquistas entraron en Barcelona en 1939 ya se encontraron el "trabajo" hecho: nos habíamos matado entre nosotros. La Nueva República Bananera CAT cabalga hacia su fin... BLOG DE ARCADI ESPADA

1 comentari:

Pedra Filosofant ha dit...

Toni: No ens en dius res de la proposta d'Estatururut que va sortir aprovat del Parlament de Catalunya amb el 89% de vots, encara que pel tò del teu vot... Tampoc me'n dius res de la gentada "sociovergent" que votarà "NO" per tal d'acabar d'enfonsar el "Tritànic". Enlloc hi veig (si vaig errat, si us plau, corregeix-me!) cap comentari al fotògraf oficial, venedor de plats de llenties per vocació i botifler per definició.
No vols dir que el que fa més por als partidaris del SI és la suma total de vots: NO + abstenció + nuls = més del 50%?.
Et llegeixo!
(Tant de bò sigui habitual d'aquestes contrades el fet de que acceptis comentaris. Gràcies!).