11.5.06

Haurà de passar molt de temps...

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Haurà de passar molt de temps fins que l'honor, el prestigi i la dignitat de Catalunya puguin ser rescabalats (de portes endins i, sobretot, de portes enfora) després d'aquesta infausta etapa que hem sofert víctimes d'uns impresentables, trinxeraires, saltamarges, incompetents, afaitapagesos, afonacases, arreplegats, arribistes, barrets de rialles, bufanúvols, descordats, esclafacanyes, furtalàpides, gànsters, ineptes, sectaris, menjabròquils, pelagats, pixavagants, polls revinguts, porcs mal abeurats, sapastres, torrapipes, trepitjafarigoles, trossos de suro, xantatgistes, zitzània, etc. Sí, molt de temps haurà de passar, perquè el mal que han fet és molt gran, però no tingueu cap dubte: El Judici de La Història serà implacable. El pitjor Govern de la nostra història acaba de passar a La Història. Visca Catalunya!

-----------------------------------------------------------------------

Afegitó:

1- ¿Aquest Estatut és millor que el del 79? .

2- ¿Qui votarà NO? PP & ERC (un extrem i l'altre)

Aleshores votaré .

-------------------------------------------------------------------------

Fa 3 mesos ja ho vaig vaticinar
Excepcionalment, i perquè avui estic de filis, podeu deixar comentaris...

8 comentaris:

Quim Roig ha dit...

Tot i que no estic d'acord amb la penúltima frase —el pitjor govern de
la història serà el pròxim; ja ho veuràs—, una BARRETADA d'admiració;
feia anys que no reia tant amb un post.

(Per què no admets els comentaris, PUNYETA?)

qr

tonibanez ha dit...

Quim, avui estic tan content que EXCEPCIONALMENT, deixo posar comentaris al blog. Ja m'he fotut un parell d'ampolles de cava català...

Pedra Filosofant ha dit...

Toni: No ens en dius res de la proposta d'Estatururut que va sortir aprovat del Parlament de Catalunya amb el 89% de vots, encara que pel tò del teu vot... Tampoc me'n dius res de la gentada "sociovergent" que votarà "NO" per tal d'acabar d'enfonsar el "Tritànic". Enlloc hi veig (si vaig errat, si us plau, corregeix-me!) cap comentari al fotògraf oficial, venedor de plats de llenties per vocació i botifler per definició.
No vols dir que el que fa més por als partidaris del SI és la suma total de vots: NO + abstenció + nuls = més del 50%?.
Et llegeixo!
(Tant de bò sigui habitual d'aquestes contrades el fet de que acceptis comentaris. Gràcies!).

Joanet ha dit...

Només hi ha un problema: que destil·les convergència en vena en quantitats industrials...

tonibanez ha dit...

¿I? ¿T'estimaries més que destil·lés victimisme sectari esquerrarepublicanista?

ferrancab ha dit...

És un honor poder escriure un comentari en aquest blog. Encara que només sigui per aprofitar l'oportunitat, aquí queda.
Salut! I mori el mal govern. Tot mal govern, vull dir.

jo mateix ha dit...

Era infinitament millor l'Estatut del nostre Parlament que la vergonya mafiosa i de color sospitosament marró que té l'Estatut retallat a Madrid per Mas i Zapatero ?

L'Estatut que finalment ens ha portat en Mas de la mà de Zapatero, és FRANCAMENT millor que el del 79 ? En què ? Finançament ? definició de nació ? Autogovern real ? Infraestructures ? Ports ? Agència Tributària ? Dèficit fiscal ? Aeroports ?

Després de portar segles en una cel.la humida i pudent, ara t'ofereixen la mateixa cel.la humida i pudent, però mensualment et donaran una oliva.

I n'hi ha que aplaudeixen eufòrics, tu ! Tornem a legitimar les retallades, tornem a dir a Madrid que sí, que ens encanta que es passin pel forro el nostre Estatut. Que se'l ZEPILLIN que diu el Guerra, nos lo hemos cepillado !!! I tu vas i els dius OH SÍ GRÀCIES PER HAVER-HO FET, aprovem-lo.

Apa, que torna la sociovergència, 25 anys més de grisor i de no moure's. Del conformisme. Sempre serem espanyols, peix al cove peix al cove.

I encara n'hi ha que votaran entusiastament que sí a aquesta potinejada lamentable. Així ens va als catalans.

Anònim ha dit...

Mas (CiU) cree que la contrapropuesta de financiación "saca todo el grano y deja con la paja a Cataluña"

17-12-2005. BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS) El presidente de CiU, Artur Mas, consideró hoy que la contrapropuesta de financiación catalana del Gobierno central es "inaceptable" porque "saca todo el grano y nos deja con la paja" de un modelo "que fue aprobado por 90% de los diputados catalanes". El líder convergente dejó claro que "un mal Estatut es peor que un no Estatut" y declaró que "preferimos quedarnos con la potencialidad del Estatut del 79 que aceptar uno nuevo pero peor que el que tenemos ahora o que no mejorara lo suficiente".