1.5.08

LCL a Vilaweb

Aclariment: La notícia diu "Per això es troben a faltar alguns blocs..." Val a dir que la participació era voluntària. Els blogs absents "que es troben a faltar" van decidir no presentar-se i es van autoexcloure de l'antologia. Ells sabran per què.

«És una criatura eixerida, aquest llibre, encantadora, fresca, és un joc engrescador, és novetat, és la feina ben feta de molts. No és una antologia acadèmica, és el joc de l'atzar. M'agrada molt, fa llegiguera i és estimulant. Gracies als promotors, als inquiets, als engrescadors, als pares de la criatura.» (Victoria)

4 comentaris:

Júlia ha dit...

Doncs el comentari que fa la notícia sobre els absents sobra, la veritat.

Ai, ai, ai, que quan han vist el llibre a molts dels 'no presentats' potser els ha entrat fred de peus... serà això?

Felicitats de nou per tota la tasca, encara no sé segur si podré venir, espero que sí.

Toni Ibañez ha dit...

Sí, Júlia, sí, es veu d'una hora lluny de la "notícia" perpetrada per M.S (¿?) acaba resultant tendenciosa... . No calia citar "els amics" quan els amics no han volgut aparèixer a l'antologia. Com tampoc té sentit antologar cadàvers blogològics... ¿Tant costava informar OBJECTIVAMENT del fet sense fotre-hi cullerada?

moz ha dit...

Per cert, una cosa una mica off-topic: ha estat l'organització de LCL qui ha cedit adreces de correu electrònic per a promoció de coses que no hi tenen gaire a veure (altres blogs i festivals de poesia)?
Els autors i els participants ens mereixem una explicació.

Toni Ibañez ha dit...

Moz,

L'organització de LCL no ha cedit cap adreça a ningú. Si alguns dels autors o participants han aprofitat l'avinentesa per a enviar promocions pròpies, és a ells que t'has de queixar i demanar-los explicacions. Val a dir de pas que moltes de les adreces dels bloggers són públiques i és fàcil aconseguir-les rastrejant els blogs.