15.1.11

A hores d'ara


Que el món s'acaba és un fet a hores d'ara totalment indiscutible. Només cal mirar els Telenotícies. No és la crisi econòmica (que en realitat és una crisi sistèmica, el fracàs estrepitós del capitalisme salvatge), sinó coses encara molt més estranyes: tempestes solars, terratrèmols, diluvis, erupcions volcàniques, revoltes populars, virus mutants, la mort inexplicable d'animals i altres variades catàstrofes còsmiques, climàtiques, biològiques i socials que precedeixen la fi dels temps. La mare Gaia ja n'està més que tipa, de nosaltres. Per acabar d'arrodonir aquest engrescador panorama escatològic només cal que ara ens ataquin els "extraterrestres" i exterminin una part considerable de la població mundial (lo del terrorisme islàmic-Al-Qaida-Bin Laden ja no cola, i han d'inventar nous "enemics"). Conspiranoic? No pas.

Que sobra gent és un fet a hores d'ara totalment indiscutible. Com s'ho faci el Poder per a dominar-nos i fumigar-nos, és un altre tema. De vegades és destraler i de vegades una mica més subtil. Jo de vosaltres estaria ben atent. No val a badar, que això és el preludi del 2012.

I no desespereu. Segons la profecia, sobreviurem almenys 144.000. Una bonica xifra.

5 comentaris:

Puigcarbó ha dit...

el món no s'acaba, si de cas s'acabaràn els hominids, llevat d'aquests 144.000, pero la boleta seguirà girant, a ella se li enfot si la platja és a Blanes o a Sant Celoni.

josepmanel ha dit...

¿Algú seria tan amable de dir-me on puc consultar la llista dels 144.000? Ho dic perquè si jo no hi sóc ja no li pague a ningú.

Toni Ibañez ha dit...

Em temo que la llista que demanes no existeix. Sobre lo de pagar o no, pregunta-li als australians amb l'aigua al coll què pensen fer. La merda dels diners ens han portat fins aquí i, dintre de poc, els diners no valdran res.

Abate Marchena ha dit...

En vez de ser cada día más razonable, somos más esotéricos.
Y es que los que controlan el poder económico, que es el verdadero poder, se gastan más en alienar al homínido que en ayudar a liberarlo de la SELVA.
Y así seguiremos hasta de desacralizar la propiedad de los medios de producción de bienes.

Toni Ibañez ha dit...

Genau!