21.2.11

Deutes

Si un país pot decidir no tornar el deute, per què no podem fer el mateix els particulars? No un o dos, sinó tots alhora. Per què no decidim deixar de pagar el que devem? Si hem arribat a la crisi actual és per culpa de l'endeutament generalitzat. El sistema totalitari mercantil de base especuladora ens ha conduït fins aquí. Cal abolir tots els deutes. Que els creditors es vagin fent a la idea que ja no cobraran. Que s'amaguin en els seus paradisos fiscals. Nosaltres farem via amb la lliçó ben apresa. Per pura supervivència.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Com la llengua.Hem de començar per casa.Com l'educació i com tantes altres coses.I estalviar? sembla un mot desaparegut.

Toni Ibañez ha dit...

Estalviar per a què? Perquè els bancs especulin amb els teus estalvis? Per què el govern es quedi un % dels interessos? Per un futur més que incert? Ni endeutar-se ni estalviar (que són la mateixa cosa contradictòria), sinó viure al dia, finiquitant el que som i el que tenim d'avui per demà. Que estalviïn les tietes solteres, si és que queda alguna. ;)