5.9.13

Finis-Terrae-2

Les coses que es fan sol es fan més de pressa. Avui he caminat 44.000 passes en 7 hores. Quan he travessat el pont del riu Xallas em trobava en un estat lamentable. Dues cames adolorides i mil preguntes sense resposta.
El Camí et crida. En el Camí no has de prendre decisions. N'hi ha prou amb parar esment a les fites i seguir les fletxes grogues...
En el Camí no tens nom ni passat ni res. Ets un simple pelegrí envoltat d'altres pelegrins.
Avui he parlat almenys en 5 llengües. Una Torre de Babel.
Dutxar-se, fer la bugada, menjar, tenir cura dels peus, descansar, descansar i descansar. I demà sant tornem-hi.
Què hi fa tanta gent aquí?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tambe faig faig un cami, tambe es verd, tambe el faig sola. Tenia ganes d estar sola i lluny de les coses mes quotidanies. Nomes volia anar fent. Al principi ho vaig aconseguir, fluir, anar fent, perfecte. Pel mig em vaig bloquejar, pensaments negatius, estrategies diverses, bucles mentals, tamb palles mentals, buf! Ara torno a fluir, total: alguns diuen que esta tot escrit! Doncs per que trencar-me el cap? Continuar fluint, fer coses que em donin satisfaccio i que m ajudin a creixer, fer que els que estan a prop meu gaudeixin i creixin tambe.
Les estrategies per les finances; pels que estimo, encara mes amor si es possible.

(Ho sento pero no tinc accents, tinc un problema)

ISABEL H. T. ha dit...


POR QUÉ TE PREGUNTAS QUÉ HACE TODA ESA GENTE ALLÍ?
Pregúntate que haces tú.
No será que tu camino va por dentro? que en relidad caminas y caminas hasta doler tus pies, pero el verdadero camino en que avanzas es el espiritual.Cuántas cosas piensas mientras vas pasp y paso?
Creo que te estás buscando y te vas a encontrar.SIGUE ADELANTE.NO VAS SOLO!
ABRAZO

Toni Ibanyes ha dit...

No m'agrada la paraula estratègia.