17.9.13

Només hi ha una resposta


Mires el mar i t'adones que naufragar tampoc és tan dolent. No has fracassat si encara et lleves del llit i camines i fas plans. Hi ha tot allò que t'atrapa, des de l'hipoteca fins als sentiments, però dins teu hi ha una veu que et diu: ets lliure, pots fer el que vulguis si t'ho proposes. 

Mires el mar i descobreixes que no tens por de l'horitzó. Quantes coses has abandonat fins ara? Quantes més n'hauràs d'abandonar? No pateixis. La motxilla ha de ser lleugera si vols arribar ben lluny. Què penses fer de profit abans de morir-te? T'ho has plantejat seriosament? Perquè un dia o altre et moriràs, no te n'oblidis. 

Mires el mar i deixes de fer preguntes. Només hi ha una resposta: viure, viure de veritat.

2 comentaris:

Isabel H. T. ha dit...


¿Crees de verdad que sólo hay una respuesta? Eso significaría una sola pregunta.
Qué bueno que tengas resuelto uno de los problemas más grandes del ser humano: tener LA RESPUESTA,y no creas que ironizo,no,solo me asombras.
Yo tengo "muchas ignorancias" sobre un montón de cosas y aún no tengo las respuestas, pero algo sí sé, las tendré a su tiempo porque las tengo prometidas y creo en eso.
Me gusta intercambiar opiniones
contigo.Uno de los dos tendrá la verdad sobre el asunto... o no...
Te va mi afecto.Cuídate!

Narcís Batllori Pares ha dit...

Ja en el llindar de la meva vida, puc, o més be opino, que de preguntes n'hi han moltes i de respostes potser també, però segur que fent el que creus millor no cal esperar resposta.
Ànim i continuar la teva tasca d'escriptor

Narcis