8.7.07

Cassola de caragols amb catxipanda

[Recepta de ma mare] Quatre tomates madures, quatre cebes, un parell de carabassons, un parell d'aurigines, dos pebrots vermells, dos pebrots verds, oli verge extra "Rajolí d'Or" de Llardecans, costella de porc i botifarretes de Can Guàrdia, una cassola de fang i caragols de confiança (tots els he plegat al meu jardí). A Lleida a la samfaina li'n diem catxipanda. Aquest terme només el recull l'Alcover-Moll. Aquí teniu el resultat:


Vagi de gust!

3 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

Renoi, Toni! Amb la perspectiva que ens dona la foto la veritat és que n'hi ha per sucar-hi pa i no parar!...
Però formo part de la trepa de llepafils que ens perdem la degustació d'aquests animalons, perquè de la cassola m'ho menjaria tot, excepte els cargols, ves per on...
Amb el teu permís he fet servir el post de les papallones per tal de donar-li un millor suport al meu darrer post.
Gràcies per endavant!

Josep Maria ha dit...

He de reconeixer que fot bona pinta. Bon profit.
Un que és caragoler.

Anònim ha dit...

Si ho sé vinc una estona abans de l´actuació i "m´encargolo" una mica...Una pinta magnífica!

Greenie