13.7.07

Emborratxa't

Emborratxa't! Quin al·licient us queda als rics tret de la fugida etílica? Els pobres també s'empitofen, però ho fan amb calimotxos i litrones. En canvi, vosaltres us engateu amb Chivas Regal i Bombay Sapphire... El que diferencia un ric d'un pobre és la ressaca de l'endemà. Els rics no tenen veïns i tenen ressaques dolces. Emborratxa't, va, què esperes? Fot-li gargamella avall, ara que no et veu ningú. Sense glaçons, a galet. Fot un bon glop i no pensis, que pensar és un luxe que no et pots permetre. Emborratxa't, fill de puta. Quin al·licient et queda tret de sobreviure a la teva misèria? Hi ha coses que no s'obliden. Tinc una memòria prodigiosa.

2 comentaris:

Rosa ha dit...

T´asseguro que la gent es torna alcohòlica per covardia, pobres i rics i els tan famosos de classe mitjana (mitjana-alta, mitjana-mitjana i mitjana-baixa) Quines classificacions, totes sempre per amagar realitats, igual que fa l´alcohol.
T´asseguro que conec a tanta, tanta gent, que sempre té sopars, reunions, anniversaris, celebracions... per a tenir la justificació que la disculpa de veure alcohol i no qualificar-la d´alcohòlica, que se´m fa insuportable a mi la seva vida.
La qüestió és fugir, no estar a casa sols, amb la parella o amb els fills, més de les dues o tres hores marcades per la "llei del benestar de la família", perquè sinó tots plegats acabarien a trets. Les relacions socials abundoses, malaltisses, que a mi m´acabarien matant per estressants, denoten la malaltia de la família. Excuses per fugir, excuses per beure, excuses per no voler trobar-se amb la fastigosa realitat, insuportable, asfxiant, que alguns es trobarien si es quedessin sols, trobant-se a ells mateixos.
"Diga´m a quantes trobades socials vas per setmana i et faré un diagnòstic de la teva malaltia". Em sembla que posaré un anunci a la premsa i si algú em truca em faré pagar cara l´hora. No hi ha res millor per fer-se ric que cobrar per una cosa que no val res. La gent paga per sentir-se enganyada, és el negoci de tota la vida.
Un cop rica, no m´emborratxaré, com tampoc ho faig ara.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

els nens i els borratxos sempre diuen les veritats

salutacions des de Reus