1.7.07

Òpera en català a Vallromanes

Amb el nou Casal arriba per primera vegada l'òpera a Vallromanes. La XXIII edició de les Nits Musicals comença aquest dissabte amb Sort!, una òpera escenificada en català amb una orquesta de cambra integrada per 8 solistes, 25 músics i un cor de 60 veus. Basada en la llegenda medieval de Merlí, Sort! és una òpera lleugera apta per a tots els públics. Un bosc encantat, un trèvol de quatre fulles, cavallers i dames, bruixes i gnoms ompliran l'escenari del Casal aquest dissabte dia 7 de juliol a 2/4 d'onze de la nit. Ja no cal anar al Liceu. Tenim la sort de poder gaudir de l'òpera al nostre poble, i en català! Corre, no et quedis sense entrada (5 €). Nens gratuït.

Aquesta tarda he assistit a l'assaig. Sembla mentida que en un poble tan petit com el nostre puguem oferir espectacles culturals de tanta qualitat. I sembla mentida que alguns que només saben criticar mai no apareguin en cap acte cultural. Ells s'ho perden.

NB: Hi ha un parell de bloggers que participen en l'espectacle: Greenie i La Madriguera d'en Nicodem

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué bé!!Farem ple!Un company nostre del cor va comprar ahir les últimes entrades disponibles.
Serà qüestió de repetir per tota la gent que no podrà ser-hi(només amics nostres hi ha un munt que s´han quedat sense!).

Greenie

tonibanez ha dit...

Entrades exhaurides!