2.9.08

Ciutadania

Claustre, reunió de caps de departament, curs de formació, reunió de departament, reunió d'equip docent, reunió de tutors, distribució de llibres, reunió de la comissió de qualitat, sessió de formació, reunió de professorat amb guàrdies de pati, treball personal, acollida d'alumnes, conferència inaugural, classes amb horari normal...

Se'ls podrà donar el títol de l'ESO encara que tinguin tres assignatures suspeses. Dessmond és massa benèvol en les seves valoracions. No es tracta d'una crisi, sinó d'una cosa pitjor.

Anit, mentre contemplava astorat el primer capítol de la nova temporada de la sèrie Física o química, (que és la sèrie que no es perd ma filla i que, com ella, segueixen tots els meus alumnes), rumiava... Hem anat massa lluny. On són els límits.? No, la culpa no és de Nietzsche. Els guionistes d'aquesta sèrie i els cafres que l'emeten -cercant només els índexs d'audiència- haurien d'estar a la presó per fer apologia de... de TOT.

Enguany em tocarà donar una nova matèria a 3r. i 4t. d'ESO: Ciutadania. I la filosofia de 1r. de BTX ha perdut una hora per dir-se ara Filosofia i ciutadania. Ciutada... què?

4 comentaris:

moz ha dit...

No és una crisi es la espècie humana conduïda a l'extinció. Primer vam eliminar la selecció natural (punt en el que estic molt d'acord), després la selecció per criteris físics i ara, el darrer bastió, qualsevol cap de cony pot treure's el que vulgui. I el més fort no és això, és que, a vegades, ni que no es tituli pot exercir. Hi han milers d'assistents sanitaris sense titular, hi han periodistes que diuen ser-ho... i ara hi haurà molta gent que amb el seu títol dirà que té l'ESO i ni tan sols una cosa tant trista com l'ESO tindran...

Dessmond ha dit...

Toni,
És ben cert que hem anat molt lluny. I més que haurem d'anar si volem arribar al de sempre, que és rebre formació sòlida.

Francesc Puigcarbó ha dit...

es el somni de qualsevol poder real al govern, educar generacions senceres d'idiotes.

profe emprenyat ha dit...

Ciutadania montillesca i mig asubnormalada és el que volen imposar aquesta banda de sociates que s'han posat a xuclar de la mamella.