16.3.14

Bandera falsa

He perpetrat aquestes tres piulades a data 16 de març de 2014 i ara en vull deixar constància en forma de post tot ampliant la meva intuïció. 

Les operacions de falsa ensenya (False Flag) són una clàssic al qual estan molt avesats els serveis d'intel·ligència. També s'anomenen Operacions negres (Black Ops). A aquestes altures, està clar que l'estat espanyol està perdent la partida (sobretot a nivell internacional), atès que el nostre capteniment és escrupolosament pacífic i democràtic. Per tal de capgirar la truita, ha de fer alguna cosa prou espectacular i eficient. Queden pocs mesos: Diada 11-9-14, consulta 9-11-14 i Sant Jordi 23-4-15. Aquest és el tempo en el qual es decidirà l'escac i mat final.

Quan Girauta diu: "La Sr. Forcadell és una colpista i serà la responsable de tot allò que pugui passar a Catalunya en termes de violència" ja tenim la pista a seguir... La clau està en el "serà" (futur). Els 300 agents del CNI que treballen per aturar el procés d'independència de Catalunya saben que només hi ha una possibilitat factible: Generar un Ulster, un escenari de crispació i enfrontament, promovent la "fractura social" o la guerra civil... 

Hi haurà una violència creixent en forma d'actes d'agressió a coses i persones, atemptats (de bandera falsa) atribuïbles a l'ANC i/o als independentistes. No els queda una altre camí que mostrar imatges cruentes de l'independentisme català, que apareguin als mitjans d'arreu del món. Si aconsegueixen identificar independentisme català = terrorisme, aleshores guanyaran. Com s'ho faran, si els catalans som gent de pau i anem en la línia totalment contrària? Temps al temps. No van matar Kennedy? No van tombar les Torres Bessones? No van fer volar els trens a Atocha? Què no seran capaços d'empescar-se a casa nostra?

M'agradaria equivocar-me. De debò. Però em temo que els trets van per aquí.

Què hem de fer nosaltres? Continuar de forma impecable el nostre camí cap a la llibertat. Entomar el joc brut, desemmascarant-lo. La propaganda i la mentida, la manipulació dels mitjans, la violència d'estat i qualsevol altre mètode abjecte no ens han de fer enrere. Romandre units i ferms. La victòria és nostra si no reculem. 

Visca Catalunya Lliure!

Preparatius (Alícia Sánchez-Camacho se sent amenaçada)
Exemple 1 (amenaça de bomba a La Razón i l'ABC)
Exemple 2 (agressió a Pere Navarro)
Exemple 3 (bandera espanyola cremada a Terrassa)

12 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hi haurà atemptats sota la bandera falsa, és de manual, del manual de guerra d'ells. Cal estar amatent per saber quina és la bandera correcte.
Girauta és un mal nascut sota la síndrome de Xenius. No és res, però se l'ha de tenir en compte, a ell i als subproductes residuals com ell.

sobre la síndrome de xenius:
http://blocfpr.blogspot.com.es/2013/05/la-sindrome-de-xenius.html

Toni Ibanez ha dit...

Síndrome de Xènius = BOTIFLERISME (ras i curt), també aplicable al no més egregi Salvador Techos

Francesc Puigcarbó ha dit...

El Techos, és un cas singular, abans era normal, em va ensenyar a estimar la poesia, a conèixer Gil de Biedma. No és beneit ni ignorant, però ha canviat com un mitjó.

Jaume Pubill Gamisans ha dit...

Antoni: Estic en la teva línia i ja fa temps que pressento que poden arribar tan lluny com els sigui possible.
El joc brut ja va començar fort abans de les eleccions amb aquells informes dels comptes a Suïssa que mai ningú se n'ha fet responsable. Han anat seguint després amb intents fallits. Acabaran fent-ne alguna de grossa...

Toni Ibanez ha dit...

Francesc, en RompeTechos, "normal", el que és diu normal, no ho ha sigut mai. El que va passar és que CiU no estava disposat a pagar les seves peterpanades d'enfant terrible de casa bona i, en canvi, un dia es va trobar al PJ al Bulli i aquest mafiós sí, que va acceptar de pagar-li el sou a canvi de renegar de la seva catalanitat i exercir de Xènius a El Mundo. Qui paga mana, xaval. C'est tout.

Toni Ibanez ha dit...

Jaume, lo dels comptes a Suïssa és peccata minuta, com lo de difamar sobre membres d'Òmnium i ANC, presumptes assassins o terroristes.... El CNI està ple de cervells obtusos afeccionats a la tauromàquia. Són matussers. Però no ens mamen els dits. Esteu avisats.

Xavi ha dit...

Deixe-vos de collonades. Qui parla sense saber, tambe menteix.

Xavi

Toni Ibanez ha dit...

Temps al temps,,,

Anònim ha dit...

Sobre el tema de la independencia de Cataluña, ya sabes más o menos como pienso. A pesar de que es un tema delicado, ya que implica una clara división de la sociedad catalana en dos grupos, uno posiblemente más mayoritario que el otro, no es menos cierto que la implicación que pueda tener en la economía de ambos territorios será relevante, en términos desfavorables. Tampoco me ha quedado claro que pasará el día después, en el hipotético caso de que se declare unilateralmente la independencia- ya que veo es el único escenario posible - y concretamente con aquellos ciudadanos-contribuyentes que no se acojan voluntariamente, y difícilmente forzosamente a la nueva realidad. Creo que es posible que nos encontremos con una situación de doble Administración - así ha ocurrido en el caso de más de un territorio - y con una situación de desobediencia civil. Más que nada, por la nula capacidad de gestión y autoorganización de la nueva estructura estatal,que al carecer de recursos propios y con dificultades para imponer impuestos cuya recaudación corresponde a otro territorio "enemigo". En definitiva, creo que el escenario más previsible es que algunos catalanes destinemos nuestros impuestos a una determinada Administración territorial y otros lo destinemos a otra, perpetuando el sistema de doble administración el cual personalmente no me parece tan descabellado. Siempre y cuando consideremos que ambos territorios estarán dentro de la UE, ya que de lo contrario lo que aparentemente parece una solución será un fuerte problema estimo que para cinco años, y éste es un plazo de tiempo que los catalanes no podemos dejar de considerar, por la pérdida de la ventaja competitiva que bajo el sello de la UE en el día de hoy tienen algunos de nuestros productos y servicios. Entonces, sí que se puede afirmar, sin ningún tipo de dudas, que lo que hoy aparece como una solución es en realidad un grave problema. Ya que por desgracia, en el mundo en que vivimos, sin los recursos suficientes no es posible la perpetuación de un status de economía independiente.

Un abrazo,

Javier

Toni Ibanez ha dit...

Doble administración ni de coña. Y fuera de la UE se irça ECSpanya como se descuide, porque sin Catalunya (20% de su PIB) ya me dirás como pagará a sus acreedores... Más le vale que no se ponga farruca y nos sentemos a hablar civilizadamente.

Anònim ha dit...

No son los territorios los que pagan los impuestos, sino las personas y las empresas. Y de estas, cuantas son realmente productivas, generando riqueza, y cuantas de ellas son improductivas en términos económicos, suponiendo un gasto, un recurso improductivo. Y eso es lo que le pasa hoy a Cataluña, como al resto de España. Un exceso de personas y empresas improductivas, un elevado gasto publico, y un detrimento de los recursos productivos. Según los cálculos, se necesitarían 20 años de política de austeridad, contando que se recaudaran y se destinarán todos los ingresos al territorio, descontando las migraciones fiscales que obviamente se producen y se producirán, para llegar a la misma situación económica que hoy estamos. Y eso se sabe, pero no se dice porque no interesa. Siempre va bien subirse a una vorágine de reclamación para esconder los errores propios y lo bien que se lo han pasado cuando fluia el dinero a expuertas, que en vez de destinarlo a los fines propios fue a parar a enormes bolsillos, eso si, por la causa. Y mientras, el pueblo puteado.

Javier

Toni Ibanez ha dit...

Primero la estrategia del miedo (caos financiero, caos tributario, os quedareis fuera de la UE i de la via láctea...) y luego ataque a los nuestros (son tanto o más corruptos que los otros)... Lo que sí resulta IMPRODUCTIVO es continuar dentro de España. Los cálculos están hechos ràpido: 16.000 millones de euros anuales que se quedarían aquí (y que ahora se van para Madrid). Suma y sigue. El pueblo no es tonto. Saben que Catalunya tiene más futuro fuera que dentro de ESpaña. Por eso ganará el SÍ + SÍ