13.1.10

La Catosfera Literària 2010

Com vaig anunciar, el proper dissabte 30 de gener a les 11:30, dins les Terceres Jornades de la Catosfera, moderaré una conversa sobre "La catosfera literària". He pensat que seria una bona ocasió perquè els que vam participar (i els que no també!) fa dos anys en aquell projecte pioner de La catosfera literària 08 ens trobem per a parlar de l'experiència, i qui sap si per a engegar nous projectes col·lectius. ¿Com han evolucionat els blogs literaris? ¿Quin és el panorama actual de la Literatura 2.0? Autopublicació on line, e-books, etc. Podrem discutir de moltes coses. Que el format de la trobada sigui una "conversa" i no pas una "taula rodona" o una "conferència", dóna peu a una major participació que de ben segur resultarà d'allò més enriquidora. ¿Què us sembla la idea? ¿Ens veiem el 30 a Granollers?

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

de moment jo ja m'he inscrit, tot i que no és segura del tot la meva presència

Pedra Lletraferida ha dit...

Molt bones a tota la bona gent de la Catosfera! Farem els possibles per ser-hi, Toni. Després de la festa de Maig-08 a Vallromanes, serà un plaer retrobar-nos. Salut i feina!... ;)

Eduard Balsebre ha dit...

Toni, Moltes gràcies per la invitació, una forta salutació per a tothom i allà ens veurem...

EQMEVD ha dit...

Gràcies per la invitació. Tot i que seré aquell cap de setmana a Vallromanes, no hi arribaré fins el vespre. Encara hi sereu?

el gatot ha dit...

mai no se sap quin és el millor moment de sortir de l'armari virtual... potser aquest dissabte?

petons i llepades!

David Figueres ha dit...

Toni, llàstima perquè aquest dissabte m'és impossible. Salutacions!