21.1.10

Sobre blogs i bloggers

"Otra experiencia de usuario de mayor calado y popularidad son los blogs. La facilidad de creación, productividad, posibilidad de indexación y visibilidad en los buscadores justifican su éxito. Rojas (2005) resume los porqués de su popularidad: los blogs son fáciles de usar, tienen un bajo coste o a veces son gratuitos, son interactivos, humanizan a las organizaciones, son creíbles, inmediatos, directos e infecciosos, pueden ser consultados por los periodistas, no son intrusivos, otorgan autoridad e influencia, permiten llegar a audiencias que han abandonado otros medios, crean comunidad, ayudan a aumentar la notoriedad de la organización en la red, refuerzan la cultura de la organización y ayudan en momentos de crisis institucionales." (Planeta Web 2.0 p. 33)
"Però Déu va crear l'autoedició, i els bloggers es van convertir en uns éssers arrogants i espitragats, uns éssers autosuficients i orgullosos i la ira va créixer dintre seu i la van llençar contra aquells censors antiquats, aquells patètics comerciants: els editors." (LACCSQ)
Sic transit gloria mindundi...

7 comentaris:

L'artista abans conegut com Subal Quinina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Toni Ibanez ha dit...

Sr. Miquel Adam (que aquest és el seu nom), he estat a punt de no publicar el seu comentari perquè vostè segueix entestat en la puta mania d'anomenar-me "E-Banyes" la qual cosa demostra una absoluta manca de respecte per la meva persona, i més si ho escriu en el mei blog. Tanmateix, malgrat el seu infantilisme en aquest sentit (que vostè vulgui fer-se dir Subal Quinina o el-que-li-roti no significa que els altres vulguem jugar el seu joc i riure-li les gràcies), he valorat l'esforç de redacció i argumentació del seu comentari i m'he decidit a publicar-lo pensant en el bé dels lectors i de la humanitat sencera. Anem al tema.

"Escriure un blog és fàcil. Escriure una novel·la no ho és."

Escriure un blog BEN escrit no és tan fàcil, i més si es fa amb assiduïtat diària. Es pot fer literatura en un blog, per descomptat. ¿O encara estem amb la nostàlgia carpetovetònica de què només és literatura el que surt en paper, l'oloreta dels llibres vells i tota la pesca? Sisplau, que ja fa una dècada que estem al segle XXI. Aggiornamento, sisplau, aggiornamento. Sé que és difícil discutir d'això en vostè per la seva delicada situació personal. Jo l'admiro en cert sentit. Les rates quan el vaixell s'enfonsa foten el camp, i vostè va i s'hi entafora en les bodegues... Tot un heroi, sí senyor! ¿Ha venut molts llibres de paper? ¿Amb quantes faltes d'ortografia, tantes com als seus posts (per això no és tan fàcil escriure un blog BEN escrit) (pobra Tina, em solidaritzo amb ella)? ¿Per on anàvem?

Tant se val. He de marxar cap al Cap i Casal avui. No tinc temps per a parides.

Si em torna a dir "E-Banyes" no li publicaré res.

Bye

L'artista abans conegut com Subal Quinina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'artista abans conegut com Subal Quinina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Toni Ibanez ha dit...

Sr. Editor: oi que vostè publica el que vol a casa seva? Doncs jo també.

El cau d'en Bau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Toni Ibanez ha dit...

Avui dia qualsevol pringat pot crear una editorial i pretendre donar lliçons de no sé què a no sé qui, quan la puta i vergonyosa realitat és que amb prou feines sap escriure sense fer faltes d'ortografia i acaba publicant llibres plens d'errates. Sort que almenys esborren les seves cagadetes d'aquí!