10.12.09

No passa res?

El 13-D s'acosta. Queden tres dies. Oficialment, no passa res. Ni el "nostre" govern ni el govern estatal es dónen per al·ludits. Els mitjans oficials (la immensa majoria, fora d'algunes excepcions a internet) tampoc no informen de res. Són tan idiotes que creuen que poden amagar la REALITAT. Confonen opinió publicada amb opinió pública. Per a ells, la democràcia és un sistema burocràtic controlat pels partits, no pas una cosa viva que neix del poble i succeeix al carrer. Estan acollonits, però fan mutis. Tenen por a perdre els privilegis, els sous, la bicoca. L'estat actual de coses se'n va en orris. S'inicia una nova etapa. Catalunya està dient prou. A veure qui ens atura. ¿El juez garzón? ¿La guàrdia civil? ¿Els mossos d'esquadra? ¿montilla, la seva dona i el fàmul carod? Voteu, els que pugueu. Voteu la LLIBERTAT. Voteu pensant en els vostres fills i els vostres néts. Ja n'hi ha prou, de servitud, de ser mesells. 300 anys d'indignitat són suficients.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TRANQUIL, FAN CAMPANYA "EL MUNDO" EL "FEDE" "ABC" "RADIO ECONOMIA" I TAMBE AMB EL SEU SILENCI "LA VIRAM"DEL CARRER NICARAGUA....ANIM SERA UN EXIT¡
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Creuen que silenciant-ho als mitjans faran que la gent no en faci cas. La Marató és una gran excusa. Ara bé, per molt que s'hi esforcin, no ho podran tapar! És massa gran!