24.3.08

Dia de la Mona

  1. Enllestint el capítol sobre Literatura 2.0 que formarà part d'un llibre col·lectiu.
  2. Confirmada l'assistència a la trobada informal entre el conseller Josep Huguet i diversos blocaires catalans (posposada el 3 de març) que tindrà lloc el 3 d'abril, dijous, a 2/4 de 7 de la tarda a la seu del departament d'Innovació, Universitats i Empresa per tractar temes com els blocs, la catosfera, la web 2.0, el twitter, etc.
  3. El millor formatge del món és el Cabrales.
  4. Tota la tarda escoltant Schiller.
  5. Demà toca treballar.

4 comentaris:

Manel Ferran ha dit...

i te'n fies de l'Huguet? Ves-hi amb compte, que et prendrà fins i tot els calçotets i en sortiràs escaldat. A més, d'un ignorant mai s'apren res, absolutament res. Una pèrdua de temps, vaja¡

Anònim ha dit...

Has vist que l'Huguet fa un any i mig que no actualitza el seu bloc?!

Toni Ibañez ha dit...

Manel: sóc una persona oberta i curiosa... la trobada pot ser interessant, com ho va ser la que vam fer amb l'Artur Mas. El Sr. Huguet (segons la Viquipèdia) té dues carreres: Enginyer industrial i història. Quantes en tens tu?

Anònim: suposo que ara, d'ençà que és conseller, no deu tenir massa temps per actualitzar-lo.

Jordi Brull ha dit...

Senyor Ibáñez,

Siposo que quan vagi a veure al senyor Huguet li explicarà l'opinió que li mereixen els "botiflers de l'avellana". No espero menys de vostè, i estic segur que els dos títols universitaris del senyor Huguet no l'impressionaran tant com per a fer-lo silenciar les seves veritables opinions. No crec que vostè sigui dels que es comporta dòcilment amb l'autoritat o la jerarquia i alhora és un perdonavides amb els més humils.

També li diré que hi ha molt imbècil llegit i llicenciat (i no dic que sigui el cas que ens ocupa) i que valorar les persones només per la seva titulació, o desqualificar-les per les que no tenen, no és precisament un senyal d'intel·ligència, sinó només d'elitisme un xic esnob.