8.7.08

LCL Fnac Triangle

Foto de record (d'esquerra a dreta: Jordi, David, Toni, Vicent, Judit, David, Sani, Roser, Xavier, Natàlia, Enric, Veí, Ester, Festuc i Jordi). Són els 15 autors catosfèrics que han vingut aquest vespre al Fnac Triangle. Hi falta en Rubèn, que ha marxat abans d'hora (espero que amb una bona "excusa") i s'ha perdut la foto. A la sala hi havia encara més bloggers: Miquel Àngel, Irene, Marc, Toni, Oriol, Carme... O sigui, que almenys 21 blogaires han assistit a la presentació d'avui.

Josep Mª Oliver, en nom de Cossetània, ha iniciat l'acte. Hem estat una hora i escaig parlant del llibre i de la nostra experiència amb els blogs. A la taula érem set: Judit, Sani, David, Vicent, Enric, Veí i Toni. Cadascú ha dit la seva i, després, han intervingut altres catosfèrics que estaven entre el públic.

Molt interessants les intervencions de Sani Girona (la podeu llegir sencera al seu blog) i d'Ester Andorrà, que ha suscitat debat... A destacar la presència de Marc Belzunces amb el qual ens hem solidaritzat.Us deixo més fotos...

8 comentaris:

Afontcu ha dit...

M'hagués agradat venir, però això de ser menor d'edat i no tenir cotxe dificulta les coses...Espero que d'aquí un curt temps hi hagi alguna altra excusa per reunir bloggers de la catosfera!

Laura Dalmau ha dit...

Notícies de bon matí de La Catosfera Literària!!!
Me n’alegro que l’assistència de blogaires al Fnac s’hagi fet notar. Després llegiré els teus enllaços sobre les intervencions...
Enhorabona per la presentació i a tots qui heu fet possible aquest projecte.

Anònim ha dit...

Un plaer haver-hi participat. Avui he escrit això:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/99679

Salut!

David Figueres

Anònim ha dit...

Com ja ha comentat en David, va ser un plaer compartir aquella estona amb altres blogaires inquiets de la catosfera.

Ens llegim!

Jesús M. Tibau ha dit...

salutacions a tots i a totes.
Endavant amb la Catosfera!

Unknown ha dit...

Un plaer compartir taula i tertúlia blocaire (o blogaire?) amb tots vosaltres.

Albert Medrán ha dit...

Gràcies pel post Toni, i enhorabona per l'acte; vaig seguir la convocatòria via Rubèn.

Jo crec que tots els blocs tenen inserits de manera intrínseca un objectiu estratègic, encara que no ens adonem. Crec que l'espontanietat que em comentaves és potser més un recurs tàctic, del dia a dia, de cadascu; però tot bloc té (o hauria de tenir) un fi, un objectiu. Ja sigui personal, professional o informatiu.

i bon congrés!

Rubèn Novoa i Arranz ha dit...

L'excusa la tenies a la porta de la dreta ;-)