15.10.09

El meus llibres de paper

Darrer poema 2000Tros de Quòniam 2004Una certa penombra 2005
L'Oracle Imminent 2006Catosfera - Ciberdietaris 04-05-06Entrellum. 49 poemes i una elegia
Sóc un escriptor del segle XXI. No perquè porti 6 anys bloguejant (que també), sinó perquè el meu primer llibre de paper va sortit publicat per Sant Jordi de l'any 2000. Està descatalogat. El segon llibre que vaig publicar també està descatalogat. La resta, amb una mica de sort, encara els podeu trobar a les llibreries... ¿Què fas amb un llibre descatalogat? Doncs penjar-lo a la xarxa. Hi ha diferents maneres de fer-ho. Aquí teniu la llista de tots els meus llibres analògics (alguns ara digitalitzats) i la manera d'aconseguir-los:

* Darrer poema (2000), premi Òmnium Cultural de Granollers.
* Tros de quòniam. Vademècum de sàtires (2003), premi Jaume Maspons d'Humor i Sàtira.
* Una certa penombra (2005), premi Gabriel Ferrater de Poesia de Sant Cugat. 
* L'oracle imminent (2006), premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida.
* Catosfera. Ciberdietaris 04-05-06 (2008), premi d'Assaig i Creació sobre Tecnologies de la Informació Nadal Batle i Nicolau.
* Entrellum. 49 poemes i una elegia (2009), premi Internacional de Literatura Antonio Machado. 

A més a més, hi puc afegir algun inèdit de regal, un bonus track com ara:

* El Camí de la Tau (2001), premi Òmnium Cultural de Granollers. BUBOK

3 comentaris:

RDC ha dit...

¡Internet salva la nostra obra de la mort literària! O li dóna una vida assistida...

Toni Ibanez ha dit...

Efectivament. Les editorials no poden competir contra la digitalització indiscriminada dels textos literaris. El ciberescriptor s'autopublica a la xarxa i el ciberlector escull el que vol llegir sense intermediaris. Ni paper ni e-books ni hòsties. El futur és la llibertat d'oferta i de demanda que permeten les noves tecnologies de publicació on line. No sé si encara estem preparats per aquesta revolució...

Arcangelo ha dit...

Els experts en llegibilitat dirien que nosaltres estem preparats però que les màquines no ho estan. Tal i com estan ara els ordinadors, jo no puc llegir-hi un text llarg. Hi havia unes maquinetes que ho feien més agradable, però qui en sap res? A més jo no pago una cosa al preu d'una novetat tecnològica per a que després només s'hi puguin ficar els llibres que els fabricants vulguin, pagant i que, a sobre, potser resulti igual de farragós que sobre una pantalla convencional.