24.6.07

50 pulsacions per minut

Mal de cap. Paracetamol Pharmagenus 650 mg. Revetlla de Sant Joan: musclos a la flamenca, salmó amb salsa tàrtara, cava, coques, etc. Lliris i assutzenes. No som el que la gent creu que som. Hi ha detalls que ens delaten. Magnolier sense flors. Estic aprenent a suportar-me. Papallones. L'ànima de les roses és el seu perfum. Jo tenia una ànima i la vaig perdre en un revolt del camí. Ara només tinc un cos que tendeix a la flacciditat. No hi ha núvols. Som esclaus de les nostres virtuts. Ella pela carabassons. La ressaca de massa passat. Al jardí el senyal del router és molt baix. La platja deu estar atapeïda de gent. Em costa pensar en les possibilitats reals que s'amaguen a la punta dels meus dits. Si deixessis de fumar series completament i definitivament perfecta. Dins el meu cor hi ha una esperança que té el color dels teus ulls. Fa un ventet molt agradable. 50 pulsacions per minut.

3 comentaris:

mazda ha dit...

he deixat de fumar despres de 35 anys d'aferrar-me als "ducados". Si vols t'explico el metode infalible .... El "defecte" de fumar es visible . Algu pot ser definitivament perfecte? Potser tenir el del fum que algun altre mes recondit, no?

tonibanez ha dit...

Explica, explica... això del "defecte" visible. Potser a algú li serveix de profit.

mazda ha dit...

Be, doncs, el meu defecte visible va desaparèixer el dia en que em vaig atrevir a anar a un hipnotitzador. Em considero bastant incrèdula. El senyor va calmar les ones gamma i beta i va poder penetrar al subconscient i dona-li alguna ordre quan les ones alfa estaven en situació.
El més curiós. A vegades penso si alguna vegada he fumat. Això si, intentare no tocar un cigarret( de moment de cap mena) no fos cas que desaparegués l'encanteri.