26.3.07

Montilla & Molinero
Les meves corresponsals a Can Zam (avui totes afòniques) m'envien fotos de l'esdeveniment i m'expliquen anècdotes de primera mà. Cap control de seguretat. Dues cançonetes en català i prou. Sembla ser que, pels volts del migdia, Montilla va aparèixer al lloc dels fets i va pujar a l'escenari acompanyat del mestre de cerimònies. Què van dir? Doncs que aconseguirien un sou base de 1.000 euros i vivenda digna per a tothom. Sic. Populisme? Demagògia? Electoralisme? No, no pas! Molta gent preguntava qui era aquell senyor (Montilla) i què havia vingut a cantar...

El País:
Justo sobre las 12.15 horas apareció en escena José Montilla, acompañado por el anfitrión, el cual le invitó a tomar contacto con "la Cataluña real" allí concentrada. Bueno, la noche anterior al presidente no le había ido demasiado bien con otra Cataluña no menos real, la que se dio cita en Verges y que le propinó un sonoro abucheo, junto con un genérico rapapolvo a toda la izquierda por parte del artista en retirada. En Can Zam el presidente jugaba teóricamente en casa, las periferias metropolitanas son mucho más lo suyo que las masías del Empordanet, pero la gente está como rara y más vale no tentar la suerte, de manera que Montilla se limitó a dar los buenos días "a todas y todos" y, a preguntas del radiofonista, a manifestar sus preferencias por Estopa, entre los varios grupos del programa: Cornellà obliga. Para despedirle, Justo se arrancó a corear "Presideng, presideng!", pero pocos siguieron en este caso su consigna y el presideng se esfumó tan raudo como había llegado.

Declaracions de JM a El Periódico...
--¿Què està preparant?
--Versionaré les sardanes més populars amb diferents palos del flamenc cantades en català per artistes andalusos en un disc.
Amén. Justo for President!

6 comentaris:

themoongoesdown ha dit...

No hi era jo allà, però la Raquel m'ha explicat que la ignorància per aquella concentració de fans de Justo Molinero & Company, POTSER abunda. Quan va sortir Montilla a l'escenari, una dona que hi era al seu costat va preguntar en veu molt alta "¿Quién es ese?". Li va dir que era Montilla i aquesta va tornar amb els seus crits "¿Y qué es lo que canta?"...

Xoca.

Alvin Straight ha dit...

Què proposes Toni contra tan xarnego?
A VallRomanes no n'hi ha gaires de xarnegos, oi?
Proposes una bombolla o alguna cosa més radikal?
Salut

joki ha dit...

No ho entenc, els que no anem a can zam, emprem habitualment la llengua catalana i no ens agrada la música andalusa, no som "reals"? No formem part de Catalunya?
És patètic.

bacus ha dit...

no saben raskar ni una guitarra com la majoria avui en dia.


Nos Gusta Cagarnos En La Sociedad

http://odeo.com/audio/8250503/view

Anònim ha dit...

De vegades hauríeu de parlar amb propietat. Si de veritat sabeu tocar una guitarra, com deu mana, llavors sabreu que allà a Can Zam hi havíen grans músics. Així que deixeu de criticar als demés i mireu-vos vosaltres.
Potser, us fa ràbia no poder aconseguir que d'una infinitat de músics cantant català cap ni un arribi tant lluny, potser son gels, encara que podríen ser moltes altres coses, lo millor sería acceptar que la música d'estil flamenc arriba a tot arreu del món, i lo millor, que es disfruta amb ella. Si no us agrada, com a mínim estigueu-vos callats ja que si parleu no dieu res amb pes.
Felicitats Toni, per aquest gran post. Una vegada més m'has impresionat!
Salut.

bacus ha dit...

esos perros moriran

Inadaptats - La Revolucion

http://www.youtube.com/watch?v=VzVktA68rLQ&feature=PlayList&p=18D9132E398C4765&index=11