4.3.07

Primer diumenge de març

De bon matí corregint exàmens de 1r. de BTX. La resta del dia endreçant el jardí. Un jardí abandonat és una cosa tristíssima. Les violetes florides. Els crocus. La gespa. Els bambús. Els rosers llucant. El pit-roig a l'aguait...

Dissabte vinent, dia del meu aniversari, seré a Mallorca. Vaig a recollir el Premi Nadal Batle. He començat a preparar el discurs per a la cerimònia de lliurament que serà el dilluns dia 12 de març a les 20 hores a l'espai A (tercer pis) de la Fundació La Caixa, Gran Hotel. En aquest acte també hi serà present Vicent Partal, que va guanyar aquest premi fa dos anys. La seva obra, editada per la UIB, es titula Periodisme quàntic. Fent periodisme a Internet. L'experiència dels primers deu anys de Vilaweb. Curiós (i llarg) títol que podria adaptar a la meva obra la qual, en comptes de dir-se Catosfera. Ciberdietaris 04_05_06, es podria haver titulat Ciberliteratura. Escrivint a Internet. Els primers tres anys de la meva experiència blogogràfica.

Escoltant Fito & Fitipaldis: Que estoy bien aquí, en mi nube azul, todo es como yo lo he inventado, y la realidad trozos de cristal que al final hay que pasar descalzo...

11 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

Ara que el General Hivern ha fet l'escorç definitiu cap a la Prima Vera, veig que tens un jardí ben cuidat i ben formós...
És el que més hi trobo a faltar a la meua "caseta-pis", un jardí epicuri on deixar passar-hi les hores en tonades de verds i cants d'ocells... ;)

Salutacions cordials, i per si no tornem a coincidir per aquest llogaret, bon viatge a Ses Illes!

Gandalf ha dit...

Enhorabona... esperem que que puguis presentar "Catosfera 2. Ciberdietaris 07_08_09"

Sani ha dit...

Renoi. Quina enveja em fa , aquesta capcitat teva de rendibilitzar al màxim l'escriptura diària! Diu molt a favor de la teva intel·ligència això de fixar-te un premi com a diana i fer "mouche". Tot un art a l'abast de poca gent.
Felicitats.

trapezista ha dit...

Així doncs, no aniràs a Blanes?

tonibanez ha dit...

Podria ser que em toqués anar diumenge a Blanes... Encara no en sé res. Si em toca, no podré ser-hi perquè estaré a Palma. Algú hi anirà en el meu nom... ESPECULACIONS.

tonibanez ha dit...

Sani: "mouche" no és mosca?

Anònim ha dit...

Nuve no és nube? O es que el Fito fa neologismes?

Dessmond ha dit...

L'enhorabona.
Per cert, en Nadal Batle: un personatge admirable. Un premi amb el seu nom ha de fer molt de respecte.

Anònim ha dit...

Caram.Enhorabona per partida doble.Pel fet de recollir el premi i alhora per estar en aquestes dates privilegiades a Mallorca.Segur que està guapíssima!

Greenie

Sani ha dit...

"Faire mouche" és fer diana, encertar-la de ple ...

El llegidor pecador ha dit...

Encara t´has deixat l´adreça!!