1.12.07

BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL BRUTAL

He plorat. Us juro que he plorat. M'he emocionat tant que no em surten les paraules. Situat a la cantonada de Fontanella amb Via Laietana (on estava la Telemontilla sense emetre-ho en directe), he vist com la Manifestació ocupava TOTA la Via Laietana com un riu immens fins al mar! Després he anat cap a Plaça Catalunya. Estava a vessar. Hi havia gent que encara no s'havia mogut de lloc quan la capçalera ja feia més d'una hora que caminava. La nit ha arribat amb una apoteosi d'estelades i crits d'INDEPENDÈNCIA.

Almenys aquesta ha sortit una mica millor que la del 29-O. Tindrem molts dies per a comentar el que ha passat avui a Barcelona. Està clar que hi haurà un abans i un després del 1-D-07.

Gràcies a tots!
Visca Catalunya Lliure!!!


Aquí us deixo un bon sarpat de fotos. A veure si poseu nom a les cares (i esquenes) que surten...

21:05 És completament INADMISSIBLE que TV3 obri el Telenotícies connectant amb MADRID explicant-nos fil per randa el "encuentro fortuito" entre uns guàrdies civils i uns etarres quan centenars de milers de catalans aquest vespre estaven col·lapsant el centre de Barcelona demanant precisament no dependre de Madrid! I aleshores, per art de màgia, surt Zapatero en directe!! I afegeixen que avui ja funcionen tots els trens... TV3, la nostra. UNA VERGONYA VOMITIVA.

Qui ens esporgarà l'Esperança?

Hòstia, en Martí Cabré m'ha enxampat a la Plaça Catalunya mentre explicava a la gent (que encara no s'havien mogut) que la Manifestació omplia tota la Via Laietana i arribava fins al mar... i no s'ho creien!


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per penjar tant de pressa les primeres impressions i el reportatge fotogràfic, sabia que no fallaries! (és sorprenent la mala cobertura d'alguns mitjans professionals!)

neus ha dit...

no hi he pogut anar, però he estat tota la tarda esperant el teu comentari. També m'has fet emocionar. Gràcies

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

Era la noticia més important, sobre tot per a ells. Et recordo que hi ha hagut 2 morts

Anònim ha dit...

No tiene mucho sentido participar en un blog sometido a estricta censura por parte de su creador ("moderación de comentarios", sobrecogedor eufemismo digno de figurar en la LTI de Klemperer). Se seleccionan los comentarios apologéticos y se tienden a excluir las reflexiones críticas de los lectores. De todos modos, hasta ahora se me ha "publicado". Este blog, que en su origen destacaba por su "intempestividad" (lo poético o lo filosófico como núcleo central, así como una cierta voluntad de cuestionar prejuicios culturales) se está conformando últimamente a los tópicos de la política y el consenso catalanista. ¿A qué se debe esta tranformación? ¿Tan difícil es mantenerse al margen de esta fiebre victimista y tan fácil resulta sucumbir a las "caricias" y el falso interés de los políticos? ¡Qué enorme capacidad de los políticos para desactivar cualquier foco de resistencia intelectual u opinión libre! Cada vez resulta más insorportable el desprecio que destila este blog hacia todo lo "español" o "castellano". Un instrumento más al servicio del odio entre las gentes y otro "filósofo" transformado en "ideólogo". Un abrazo

Toni Ros ha dit...

Querido anónimo (que para mí no lo eres tanto porque tu manera de escribir te delata): gracias por tus elogios.

Vayamos por partes.

1- Soy tan censurador que he publicado tu amabilísimo comentario.

2- Desprecio tanto el "castellano" que te respondo en castellano y me tomo la molestia de hacer la versión castellana del blog: ENTRELUZ.

3- ¿Te duele el "consenso catalanista"? ¿Lo dices por la exitosa Manifestación de hoy? ¿Te desagrada mi "transformación" porque no coincide con tus ideas? Yo no soy ninguna piedra, sabes. Han sido las circunstancias las que me han "transformado". Yo antes era sólo catalán. Ahora soy CATALANISTA. Si no te gusta, pues te jodes. Te recuerdo que no es obligatorio que me leas.

4- ¿Supones que los políticos van a desactivar mi libertad intelectual? Lo tienen claro.

5- Pregúntate cuál es el origen de este "odio" que lamentas... ¿Te suena el palabro "catalanofobia"?

6- ¿"Ideólogo" es un insulto? ¿Y btú qué eres, querido anónimo, una especie de tracio o de batracio?

Anònim ha dit...

Visca Catalunya home.Aquesta manifestació ja s'hauria d'haver fet fa molt temps.Espanya és la que depèn de Catalunya, sense nosaltres no farien res. Catalunya Independent Ja!!

Anònim ha dit...

Ep Toni! Pel recorregut que veig que has fet, ens hem hagut de creuar... jo sóc dels que ha hagut d'esperar més d'una hora per avançar un parell de passes, tot i començar quasi davant del Portal de l'Àngel.
La participació i l'ambient eren envejables... ara només falta que serveixi d'alguna cosa!

Anònim ha dit...

Bon reportatge, aquí et deixo el meu

http://www.flickr.com/photos/somunanacio/

Salut!

Martí Cabré ha dit...

Toni, crec que t'he ben enganxat!

Goita, goita, que et queia la baba...

http://www.youtube.com/watch?v=4nXdiZDI5d0&eurl=http://papermullat.blogspot.com/

Pots veure apunts meus aquí o aquí.

Roc ha dit...

Bones fotos!!
Avui ha estat un dia històric, mai havia vist tanta gent clamant pel dret a decidir tota junta. Però servirà de res? Canviaran les coses? Tu mateix dius com ha tractat TV3 la notícia. Es preocupen de criminalitzar la lluita armada, i la lluita pacífica la donen pel cul. Els espanyols no sé si en faran gaire cas, d'això d'avui. És trist, però és el que penso.

Anònim ha dit...

No hi gastis ni un bri d'energia a xerrar amb aquests borinots racistes anticatalans. A fer la ma espanyols!


INDEPENDÈNCIA!

Anònim ha dit...

Nació Digital va fer un seguiment minut a minut de la manifestació des de la seva portada.
No us la perdeu a
http://www.naciodigital.cat

Dessmond ha dit...

Ha esta impressionant. Jo m'he quedat clavat com una pedra a la Plaça de Catalunya i he esta incapaç de lograr tanta varietat de material gràfic.

Anònim ha dit...

Gràcies a ERc, al Carod, al Puyigcercós, tenim la TV3-Montilla que tenim.
Gràcies al Carod la Guàrdia del Montilla i del psoE redueix a 1/10 part el nombre de manifestants....
Fins quan ERc i el seu "jefe" ens prendran el pèl?
Que ningú oblidi, la situació actual de Catalunya la debem a ERc.

Jesús M. Tibau ha dit...

Sí, d'acord, tot molt bonic, però després cal veure si la gent se'n recorda de tot això el dia de les eleccions, i quin serà l'ús que en faran els polítics.

Joan Arnera ha dit...

Bravo per les fotos, i felicitats (a tots, a tots!!!) per l'èxit esclatant. Conym, de vegades (poques, però..) és fantàstic ser català, sentir-se part d'un país que existeix (som!) encara que no sempre ho sembli.
Per cert, també faig referència a TV3 al meu post d'avui; esfereïdorament cabrons, aquesta gentussa. Increïble.
Salut!