5.12.07

Catalanetes i catalanets

Aparentment, sembla que després de la Manifestació, aquí no ha passat res. Montilla ni s'immuta. El Tripartit segueix, només faltaria. Qui dia passa, nòmina empeny. Els propers mesos estarem prou distrets amb el maniqueisme espanyolista: ZP o PP, sense matisos. Hi haurà més atemptats, això no falla . Nosaltres, més pacífics, seguim pendents del que dictamini el TC sobre l'Estatut. Artur Mas ja va anunciar a la seva conferència que, segons com vagi la cosa, el panorama es pot complicar... ¿I què farem, aleshores, una altra manifestació perquè la guàrdia urbana digui que només érem 200.000 i TV3 li dediqui dos minuts i mig? ¿Què farem, catalanetes i catalanets, més teràpia de grup o una orgia assenyada (que som gent de seny) per a poder sublimar tota la nostra frustració? Si a Madrid ni se n'han assabentat! ¿Sabeu per què? Perquè saben que aquí no passarà res de res mentre Montilla sigui l'Honorable. Potser haurem d'esperar a les properes eleccions... ¿Per a què, perquè es repeteixi el frau segons el qual votar ERC és votar Montilla? ¿Voleu una cosa més surrealista que aquesta: si votes el partit (suposadament) més independentista t'acaben encolomant un president espanyolista? És al·lucinant. Paciència, doncs, catalanets i catalanetes, que la lluita serà llarga... ¿He dit "lluita"? Perdó, els catalans no lluitem mai, som gent de pau, assenyats; més que lluitar ens agrada "negociar" i, de tant en tant, manifestar-nos. Els catalans som bona gent, un poco suyos (com diuen a Madrid), però bona gent, és a dir, inofensius; sobretot gràcies als que traeixen sistemàticament Catalunya predicant una cosa i després fent la contrària.
Sèrie Manifestació 1-D

6 comentaris:

David Montilla ha dit...

Home el president Pujol, se'n va fer un fart de negociar a Madrid, amb CiU negociant amb els espanyolistes del PSOE i del PP... I ara es possa a manifestar-se? Au vinga va. Inofensius ho portem siguent des de que hi es va votar la Constitució. I el teu partit, CiU, encara que no hi militis, és un dels principals culpables d'aquesta política inofensiva dels catalans. D'un català que no va anar a la manifestació.

bacus ha dit...

""¿Per a què, perquè es repeteixi el frau segons el qual votar ERC és votar Montilla?"" tp et passis i fagis suposicions pq si hagués fet president en Mas segur que tb hauria estat un frau per molts votants d'erc...

jo vaig votar en carod per president, ni pel monti ni per mas...

Ja que sinó els hagués votat directament, que quedi clar que votar erc al 1-N no significava mas, ni montilla per president al menys per mi.

tonibanez ha dit...

Bacus: i n'estàs content dels resultats d'aquesta estratègia? No veus on hem anat a parar? Esvorancs, espanyolització creixent... TV3, etc.
N'estàs satisfet del montillisme promogut per ERC? Respon sincerament.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Els que deu al·lunicar son els de TV3, els hi foten canya desde Ciu al tripijoc, ai! tripartit. Es alló tan castellà de: hagas lo que hagas, seguro que la cagas.
Paciència Canal 9 i TeleEsperanza són molt pitjors.

bacus ha dit...

no estic content, crec que el millor és que s'haguessin quedat a l'oposició com alternativa de govern a la sociovergència. Si fossin eleccions presidencials segurament hagués votat mas enlloc de montilla però són parlamentaries. Són hipòtesis però potser amb en Mas haguéssim tingut els mateixos desastres, com l'apagada, ja que no depèn de la generalitat. I segurament ara tp estaria reformulant "el catalanisme"

Anònim ha dit...

Ha, ha, ha!!! allò tan típic dels catalans, per una vegada que li fotem les banyes a la dona, el dia següents ens fa vergonya haver-ho fet amb una tia lletja.

Aings, on és aquell toni tant content amb els catalans. destrempera ràpida la teva.