13.12.07

Un espai de comunicació

"Una nació és un espai de comunicació"

Eliseu Climent


La CATosfera és, a hores d'ara, el principal espai de comunicació digital de què disposem els catalans d'arreu del món. Per cada repetidor de TV3 que clausuren, s'obren 1.000 blogs nous... La tele aviat serà una antigalla que no es mirarà ningú. Internet és el present i el futur. Catalunya serà catosfèrica o no serà. La Revolució Catosfèrica només ha fet que començar...

2 comentaris:

Núria ha dit...

Sí, tens raó. Però encara queda gent que no sap ni com funciona un ordinador, i mentretant, la tele els és un mitjà importantíssim de comunicació. No podem deixar que aquesta gent no pugui veure TV3 a causa d'una Neodictadura.

Emili ha dit...

Per un atzar de l'edat, em vaig "criar" veient TV3 en Almoines, el meu poble de València - crec que ja tenia uns 10 anys quan va començar a emetre Canal 9. Alguns veïns del poble fins i tot van arribar a anar de públic al "Filiprim", que omplia les vesprades de televisió abans que existiren el programa de Monleón (a C9), el Diariodebruticia, i tot el telefem que ens ha vingut després... És per alguns detalls com aquests (el Filiprim, Songoku, algun mestre mig boig, algun pare amb dignitat) que ara hi ha res semblant a Catosfera més avall de l'Ebre. Potser té raó Toni quan diu que la tele és quelcom a extingir en un grapat d'anys: però els valencians també seriem un poble un poc més extingit del que ja som de no haver estat per TV3.

A més (i això ja és broma), dubte molt que cap blog ens faça riure tant com Polònia... Però per si de cas, intentem-ho. Endavant, catosfèrics!