11.4.08

L'home que estimava els cementiris

Un blog perifèric al servei de l'establishment literari, fent de comparsa, publicitant un llibre per Sant Jordi. Un blog simpàtic, apassionat, creatiu...

¿Per què Manzano no parla de la literatura que s'està fent als blogs? ¿Per què no dedica un programa especial a la ciberliteratura, Literatura 2.0, a La Catosfera Literària?

Manzano llegeix el fragment sobre el pou que vaig posar al meu post. El bloguista perifèric bolanyeja (cap novetat) i esmenta El Llibreter...

Escriptors de paper, editors de paper, llibreters de paper... Tots dins el mateix vaixell que s'enfonsa.

Manzano: convida'm al teu programa quan surti EL LLIBRE MÉS IMPORTANT DE L'ANY 2008. No te'n penediràs.

NB: "Abans de Sòcrates, Plotino, molt maco; els sofistes, simpatiquíssims". Sisplau, que algú orienti cronològicament el pallasso ofegagossets del final. Un colofó patètic.

Aquí hi ha marro

caricatures
1 + 2

4 comentaris:

Zorkky ha dit...

La catosfera literària.

Toni Ibañez ha dit...

Genial! Ets un crack!!!!

Anònim ha dit...

Però aquest "Subal" no era el que presumia de "perifèric" i alternatiu (es va negar a participar al llibre e la catosfera)? I ara surt a la tele recolzant un llibre per Sant Jordi!!! Ja veus, tiu, quin venut!

David Gálvez Casellas ha dit...

Anònim,

Què vols dir que és un venut? Et sembla malament que algú a qui interessa la literatura, un autor, un llibre en parli? Tu et negaries a anar a un programa de la tele a parlar d'una obra que t'agrada amb el propi autor, a qui admires? Perdries la possibilitat de compartir conversa amb algú que consideressis interessant? És obvi que molta gent preferiria quedar-se a casa a anar a la tele. Ara, vols dir que una actitud (quedar-se a casa o anar a la tele) és millor o més criticable que l'altra?

No entenc a què ve la crítica del Toni, com tampoc el teu comentari (referent a la llibertat d'acció d'algú).

Sóc tot orelles!

D.