17.4.08

Novetats LCL

Amigues i amics catosfèrics, això ja arriba al final…


LCL entra a màquines aquesta mateixa setmana, la qual cosa vol dir que tindrem el llibre la primera quinzena de maig. 232 pàgines (de paper) a un preu de venda al públic de 15,80 €.

Els autors gaudiran d’un descompte del 40%. El preu per als autors serà de 9 €. (Vid. actualització 18.4.08)

Com que destinem el 10% dels drets d'autors a fins benèfics, una vegada descomptat el 4% d'IVA, queden 1,52 euros per cada llibre venut. Hem decidit que els donarem a la "La Bressola".

Per aconseguir els llibres cal fer la reserva a l’adreça cossetania@cossetania.com i Cossetània us enviarà els llibres al domicili. Els ports aniran a càrrec de l’editorial. Si la comanda supera els 30 euros ho rebreu per missatger en 48 hores; si és menys d’aquesta quantitat ho enviaran per correu (triga més). Si voleu ja podeu fer les reserves.

I La Presentació? Estem preparant una presentació original i multitudinària en la qual els autors (i totes les persones que vulgueu acompanyar-los) podran “desvirtualitzar-se” tot compartint una vetllada agradable… Aviat direm el dia i el lloc.... L'endemà de Sant Jordi estigueu atents a ENTRELLUM....

19 comentaris:

trapezista ha dit...

Gràcies per mantenir-nos informats.

bala perduda ha dit...

232 pàgines, Déu n'hi do. Això té molt bona pinta. Gràcies per la informació!

Gulchenruz ha dit...

Merci per tenir-nos informats. Ja n'he demanat un exemplar. Però també podré comprar-ne un altre, oi, a quasvol llibreria de Catalunya... en el eu cas a "La Tralla" de Vic?

Merci.

El que mai et vaig dir ha dit...

Gràcies per la informació!
Jo ja he encomanat un parell!

Montserrat ha dit...

Gràcies per la informació. Ara mateix faré la comanda.

anna ha dit...

felicitats a tots els autors per la la iniciativa a la Bressola!!!

David Gálvez Casellas ha dit...

T'agraeixo molt la informació. Continuarem a l'espera de més notícies.

Eduard Ribera ha dit...

Gràcies per la informació. Dono per suposat que, com a mínim, els autors tindrem un parell d'exemplars de franc...

Pedra Lletraferida ha dit...

Gràcies per l'informació, Toni! Només ens cal esperar dia+hora+lloc per treure LCL a la llum.

Victoria ha dit...

Sou grans i espavilats com les guineus. Enhorabona a tots i a totes. Gràcies a tu també per el neguit que et cou i t'empeny i et fa gran i ens fa créixer. A reveure i a nou-veure.

Ramon Aladern ha dit...

Ja he reservat uns quants exemplars.

Toni Ibañez ha dit...

Eduard: si cada autor tingués un parell d'exemplars de franc, estaríem parlant de 200 exemplars!!! Això no és assumible per l'editorial la qual ha fet l'esforç d'apostar per aquesta obra tot aconseguint un 40% de descompte per cada exemplar que es quedin els autors, que està molt bé. Considero que no podem demanar més a Cossetània.

Núria ha dit...

Ei, gràcies per la informació! Ara mateix començo a pensar en quants en demanaré. Quina il·lusió veure que no queda en un projecte de no res!!!

Anònim ha dit...

Ja només espero veure el llibre ... i olorar-lo ... que faci olor de "ganes de llegir-ne més "...

Perpal ha dit...

Moltes gràcies, Toni per tot. El tant per cent per a La Bressola fantàstic i les condicions de Cossetània també. Res a dir que no siguen elogis i mercés.

jordi ha dit...

Gràcies! Ja m'he reservat el meu.
Bona feina!

Eduard Ribera ha dit...

Toni,

He format part anteriorment d’altres antologies... No voldria ser “la veu discordant” ni “el pesat garrepa aquest que genera mal rotllo”. Entenc la il•lusió i les ganes que hi ha al darrere, de la mateixa manera que entenc que la meva quota de solidaritat queda més que coberta renunciant a uns drets que em correspondrien en tant que autor. No poso en dubte res. Em sembla tot perfecte; excepte haver de pagar per tenir un exemplar (deixem-ho amb un de sol, que és el mínim possible) d’un llibre plantejat perquè siguem solidaris i del bon rotllo però que surt amb unes garanties de venda que ja voldrien moltes primeres edicions. El negoci hi és (les editorials són empreses encara, no?) i els ingredients de màrqueting estan garantits. Per tant, a tothom el que li correspon. Crec que com a autor em correspon, com a mínim, un llibre sense càrrec. A mi i als altres 99, és clar. No vull ser diferent. Això al marge que en pugui comprar tres o cinquanta. Si l’editorial no pot assumir aquest cos de producció és que algú ha fet malament els números... Cordialment. Eduard Ribera

El llegidor pecador ha dit...

Sisplau, no regaleu exemplars als vostres amics i familiars. Que el vagin a comprar i que el valorin com cal. Prefereixo menys venda però més real que molta venda però més... mmm... més... endogàmica.

D´això, aquest 40% de descompte és el marge que donen la gran majoria de les editorials als grans punts de venda, ja està bé, però tampoc és la repera.

Depèn del tiratge però estic d´acord amb el senyor Ribera i almenys un exemplar per cada autor sí que el podriem tenir.
Em podeu informar de la tirada en exemplars?

enricgil ha dit...

Hola:

Això té bona pinta. Ja s'apropa el moment, tot i que també penso que els autors hauríem de disposar d'un exemplar (només un). La resta, que se'ls comprin.

Enhorabona, Toni, per la iniciativa! Segur que serà un èxit!