27.4.07

Antisistema

Resulta que aquells que es declaren antisistema són els que intenten viure del sistema, aprofitant-se dels que treballem honradament. Són el paràsits, els abellots de la colmena, borinots que no volen pencar. Les seves crítiques són com el fum que s'endu el vent. La societat no avança gràcies a ells. Ells són el mal menor, la taca, la púrria. Només mereixen menyspreu.

10 comentaris:

josep ha dit...

Un post insecticida, sens dubte.
Salut!

Anònim ha dit...

Jo no em dic "Imma"

bacus ha dit...

visca l'esclavisme és racional........

Anònim ha dit...

Bravo!!!! Aquest blog sí que és ben parit... fa aigües per tot arreu! Només et faltava signar aquest text patèticament moral i sermonal amb el nom de Herbert Spencer. Salut i a veure si et deixes de ximpleries. RDC

Anònim ha dit...

El día que entronin a Sant RDC tots serem més feliços. De déus a la terra només n'hi ha un, és ell, i la resta, pallofes. Em tens postrat als teus peus, Robert.

Albert ha dit...

En Toni té tota la raó.
En general, tots els "antisistema" són una colla de vagos que sobreviuen a costa de la resta perquè són incapaços de fer res de profit.(A banda de destrossar el que els nostres impostos religiosament pagats han comprat: mobiliari urbà, contenidors d'escombraries, paviments, cotxes i furgones de mossos i policia en general, etc).

tonibanez ha dit...

Albert, t'oblides dels pitjors: els okupes.

Pafiam ha dit...

No t'equivoquis. Els pitjors són els progres.
Ah, i els veritables antisistema sóm nosaltres, els catòlics. I els místics. Fins i tot Nich, vale , amb tota la seva càrrega antimaterialista.

Hem fet un post amb el Decàleg del progre a pafiam.blogspot.com


Patria, fides, amor

bacus ha dit...

http://www.uvedoblestudio.com/imgdemo/43969666_a3ae89bce9_o.jpg

avui no toka

moz ha dit...

La xacra de la nostra societat no són pas els antisistema sinó els acòlits de la santíssima (i putíssima també) Generalització.
Salut!