16.4.07

Dunia Montenegro

Tip de presumptes blogs eròtics perpetrats per farsants que es fan passar per dona, us presento un autèntic blog porno fet per una diva brasilera que viu a Barcelona. Vaig poder contemplar i admirar la Dunia al Saló del Sexe en Català. Entre totes les actrius que voltaven per allí, ella brillava amb llum pròpia. Fixeu-vos en el disseny del seu blog. No us sona aquest fons fúcsia?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

m'interessa això dels blogs farsants, es poden dir noms? Hi ha hagut relliscada, investigació, o es que no se n'amaguen? Això darrer no té massa sentit...

tonibanez ha dit...

No, no cal dir noms (ni posar enllaços) perquè tothom sap quins blogs són. La "relliscada" va ser quan van acceptar de ser entrevistats a la ràdio... Ara, últimament, només fan que repetir-se i s'han tornat molt, molt avorrits. La Dunia, en canvi, és una flor que es renova cada dia... i el més important de tot: no s'amaga de res i escriu la veritat.

Anònim ha dit...

La Dunia es una emigrant morta de fam que no sap fer mes que aprofitarse de les situacion de forma descarada.. si aixo podeu dir que es una diva ?? amb sembla que el concepte diva no el teniu molt clar.. He tingut a la Dunia per pocs € si aixi creieu que es una diva emigrant..