28.8.07

El diable viu a Can Duch

Aquest matí he tornat a visitar La Pedra del Diable (un dels menhirs més importants de Catalunya, segons l'Albert Fàbrega). Si l'anterior vegada vaig trobar una ferradura, avui he trobat un aixadell rovellat i desmanegat (sense mànec vull dir).

Estava mig amagat entre la pinassa en un corriol que mena a Can Duch, la masia més propera, que havia estat restaurant i ara crec que està tancat. No sé si hi viuen o no. Hi tornaré per a investigar i fer fotos. Can Duch, a més d'estar molt a prop de La Pedra del Diable, és un edifici peculiar amb una torre que s'aixeca sobre el bosc...

Baixant cap a casa, mentre menjava raïm, amb la meva troballa penjada del cinturó, se m'acudit un relat o, més ben dit, el títol d'un relat: El diable viu a Can Duch. Aquesta tarda començaré a escriure'l.

20:59
Ja està escrit i postejat:
A RANVESPRE

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NO tiene nada que ver con este "blog" pero...allí dónde vas, Triunfas!

Grecia lleva ardiendo días.

Eres portador de mal augurío allí dónde viajas.

No será que eres un diablo y pretendes ser más egocentrico que nunca?

tonibanez ha dit...

Caliente, caliente....

Jean Robur ha dit...

Hola Toni. Deixe'm fer-te una retificació. L'estri que ens mostres no és una aixada com tu dius. Com les fotos ens poden enganyar, et donc dues aceptcions. Si l'estri és de tamany petit es diu aixadell. Si és d'un tamany més gros se'n diu arpelles. Saltuacions desde el cor del Gironès.

tonibanez ha dit...

Ok. Ho rectifico.