10.2.07

Plataforma

Compro al Telentrada dues entrades per a l’obra Plataforma que fan al Romea. Dissabte vinent dia 17 a les 18:30. Fila 10 de platea. Basada en un llibre de Michel Houellebecq, dirigida per Calixto Bieito i interpretada per Juan Echanove, Mingo Ràfols, Carles Canut… No me la puc perdre. A més, el tema que tracta m’interessa moltíssim. Vull resoldre un dubte metafísic: És possible transgredir encara?

4 comentaris:

Sugar Ray Robinson ha dit...

Per mi l'adaptació és brutal, tot i que "transgredeix" l'original de Houellebecq fins a límits incòmodes.

De la novel·la original Bieito se'n queda tots els posts amb label "pornografia" i, en gran part, abandona la resta.

Ja escriuràs com resols el dubte metafísic, tu...

Silvio Gnisci Morgach ha dit...

¿Sólo deseas lectores catalanes?
Como andaluz, ni sé catalán ni lo leo. Es una lástima porque llego aquí por la referencia que me hace un amigo y me encuentro esto.

Nada, sigue escribiendo catalán, que algo quedará.

Saludos.

Silvio Gnisci Morgach ha dit...

Perdón, no había visto el traductor.
No obstante, no puedo hacer comentarios cuando está la página en español, o castellano o...

Disculpa.

Anònim ha dit...

Plataforma la vaig veure el mes d'Octubre i tal i com vaig llegir en una de les ressenyes m'ha servit per reconciliar-me amb el sr. Bieto. tot i així la màgia, de la lectura en solitari, la intimitat i la conexió lector-autor és perd -a opinió personal- pel gran montatge escenogràfic en que tot es converteix en un gran obra coral en la que predomina sobretot la provocació. Tot i així , tal com dic, els actors estan impressionants i magnànims com en el cas dels 2 protagonistes principals, fils conductors de l'obra (echanove impecable!)