30.9.07

Romanços

Som el que som en la mesura que ens diferenciem dels altres, però aquesta diferència és sovint la que ens condemna. Com fou condemnat Sòcrates. Aviat farà 4 anys que bloguegem. Aquest és el post número 855 d'ENTRELLUM. Hem superat les 150.000 visites. Diuen que som un blog de referència. No estem mal situats al rànquing. Ningú no ens ha regalat res. No som genials. Només creiem en el treball (no és una fe, sinó una constància). En el treball i en la llibertat. Aquesta és la nostra voluntat de poder. [Agafeu-vos la primera persona del plural com vulgueu]. La resta són romanços.

7 comentaris:

Roi ha dit...

En Fernando Alonso també utilitza la primera persona del plural...quan li interessa.

tonibanez ha dit...

En Fernando Alonso depèn d'un team. Jo no depenc de ningú. Només dels entrellumaires que em llegiu.

Anònim ha dit...

Utilitzes el plural per referir-te a datres blocs???

Anònim ha dit...

Al seu darrer post, la Mireia cit Pessoa. Això la delata. I, a més, ha esborrat TOTS els comentaris que la relacionen amb tu, Toni. Més clar l'aigua. Ah, felicitats pel nou llibre!

zel ha dit...

Toni, després de molts dies et torno a llegir. No és un oblit, no, ha sigut més aviat un intent de dedicació al bloc que em feu molta enveja tots els que domineu bé el marro i la feina que dóna...buffff Enhorabona, ...quants post he llegit? 800 i escaig? Coi, jo cap a 70 i prou, ara, no arribo als dos mesos encara, no em queixo. Salut i forçabloc! blog?

Anònim ha dit...

Que raro. Creia que el blog Mireia havian anunciat que el finiquitavan.
Casualment torna a la vida coincidint amb una situació tensa a Sant Pol de Mar. Just el mateix que va passar amb el POUM i les eleccions després ¿I mai han estat a Sant Pol?
Igual es que el Google Earth a avançat tant que ara es pot sentir el que es diu pel poble. Massa interés per un poble tan minúscul si no hi vius ¿No?

Anònim ha dit...

No coneixia el blog. M'ha agradat, felicitats. Mireu aquest. http://www.ulldepoll.wordpress.com

(música, literatura, política, futbol)
Salut!