30.11.07

Tots a la manifestació!!!


[En castellano]

2 comentaris:

El llegidor pecador ha dit...

Votaré Iniciativa perquè són els únics, ho torno a dir, els únics que sempre i de fa molts anys han defensat les rodalies versus l´AVE.

Aniré a manifestar-me perquè vull reclamar pel meu país un tracte de justícia.

Trobo molt ofensives actituds de personatges com Salvador Cardús defensant, a l´Avui, la importància cabdal de sortir al carrer, de gran trascendéncia, però resulta que ell no hi va per que serà fora del país. Toca´t els ous! Aznar tambè va fer el mateix amb els de l´AVT. Que conseqüents que són aquests "patriotes de llauna".

I m´ofenent les declaracions del Sr. Artur Mas dient que deixa la porta oberta per pactar amb el PP dels Rajoy, Esperanza Aguirre, Zaplana, Acebes, Martínez Pujalte, Jiménez Losantos, Valcárcel,... Si retiren el recurs contra el nostre estatut. Quina curtedat de mires! Quina mediocritat!

Li relato un episodi que fa veure molt clarament el discurs fals, hipòcrita i comediant dels convergents:
Només dos dies desprès de la xerrada d´en Mas a Barcelona sobre refundar el catalanisme, en David Madí firmava exemplars del seu llibre "Democràcia a sang freda" a la modernista ciutat de Reus.

L´acte el van muntar a una llibreria i a Reus n´hi han tres d´importants que es troben ubicades al centre de la ciutat molt a prop les unes de les altres. Una pertany a una famosa cooperativa catalana que destaca per cuidar molt el llibre en català, una altre és de les poques i encara resistents llibreries exclusivament de llibres catalans on solsament venent llibres en la llengua de la nostra pàtria i l´ùltima és un negoci on el fons català és menor que el de castellà.

Endevineu on va decidir la plana convergent celebrar la signatura del llibre? Exacte! Van desdenyar a les dues primeres per l´ùltima. Tot un exercici de coherència catalanista. Tot un acte de fer país. El dret de decidir... a l´inrevés. Quins collons!

I ja no tinc esma per protestar contra el demagògic vídeo que ha penjat. Anem malament si es fan servir eines com aquestes, made in PP "cuanto peor mejor", i no arguments desde la raó.

Ferran ha dit...

No seré a la manifestació perquè visc massa lluny per poder-hi ser. Però de debò espero que centenars, milers de persones s'espolsaran la mandra i sortiran a cridar que ja en tenim prou; que som catalans, no estúpids!