6.5.07

JUNTS AVANCEM

9 comentaris:

vpamies ha dit...

Toni, és una manera una mica estranya de defensar la teva independencia, no creus?

Més si tenim en compte comentaris anteriors com http://entrellum.blogspot.com/2007/05/utilitzans.html o, sobretot: http://entrellum.blogspot.com/2007/04/artur-mas-vallromanes.html

Escolta, que cadascú és lliure de ser de la corda que vulgui, però no cal que ens n'amaguem, ni que els repudiem tres vegades abans de la mitjanit.

Salutacions cordials

Víctor Pàmies

Josep Maria ha dit...

Apreciat Toni Ibañez. No fa gaire vas deixar un comentari al meu blog que deia el següent. QUINA PENA UN ALTRA WEB DE ERC. Be, ara tu dones a veure per tot hom ja conegut la teva WEB(blog) com a convergent CIU. Be volia dir des de el respecte que felicito la festa sopar que vareu fer així com desitjar sort. Per la convivència.....

Josep Maria

tonibanez ha dit...

Víctor, de quina independència parles? Series tu independent si la teva dona anés de número tres a les llistes? Sovint la independència és sinònim de covardia, de tebiesa. Tard o d'hora ens hem de definir i posicionar. En aquestes eleccions municipals, per raons òbvies, jo ho tinc claríssim. A les properes ja veurem.

Josep Maria, jo no vaig deixar el comentari que esmentes al teu blog. Tu sabràs per què me'l atribueixes. Les coses que s'afirmen s'han de poder demostrar.

David Montilla ha dit...

No es pot ser independent en aquest cas, si la teva dona es guanya les garrofes amb la política. Ara bé, tampoc es pot ser gaire imparcial quan fas ús d'un eslogan d'ERC...

Anònim ha dit...

El "senyoritu" que surt d'empeus a l'esquerra sembla que no ha avançat massa darrerament, oi?. Quin exemple d'avanç!. És el que desfà la suposada fermesa d'una "afotu" que m'agradaria sapiguer si el 28 de Maig ha avançat, i cap a on. Que els crancs també ho fan!.

tonibanez ha dit...

Anònim: entre les cometes i les faltes d'ortografia, el teu comentari fa molta pena. El que hauries d'avançar ets tu i tenir una mica més de cura amb la llengua.

Anònim ha dit...

Diu molt del teu sentit de demòcrata que em diguis que el meu comentari et fa pena per no coincidir amb el teu. Ja ens hi tens acostumats. El 28 de Maig en parlem!.

tonibanez ha dit...

Sr. anònim torracollons: el que fa pena del seu anterior comentari ple de cometes i faltes d'ortografia és (a banda de les cometes i les faltes d'ortografia) és EL TO que vostè empra contra Felip Puig. A més, està obsedit amb el dia 28 de maig. És que no pot dormir? Que potser s'hi juga molt? Apa, estimat anònim, descansi i calmi's, que no n'hi ha per a tant. Pot donar gràcies que no he censurat les seves parides. Qui és vostè per a donar-me lliçó de democràcia? És algú vostè, o és simplement un anònim covard que no té nassos per donar la cara?

Anònim ha dit...

ah, pero usted señor intelectual da la cara...