10.5.07

Repetitiu i vulgar

Dius que m'he convertit en un escriptor repetitiu i vulgar. Dius que cada vegada t'interessen més els homes originals que facin coses de profit per la societat. I tens tota la raó del món. No es pot ser cada dia genial. No es pot ser cada dia sublim. No es pot ser cada dia original. Em fa l'efecte que demanes massa, que esperes massa, que somies massa. Tens tot el dret del món a demanar, esperar i somiar; però també tens el deure de demostrar que tu no ets repetitiva ni vulgar, que tu pots ser molt original i pots fer moltes coses de profit per la societat. Ja saps que crec en tu. Ja saps que confio en tu. Ja saps que tens el meu absolut recolzament.

1 comentari:

Pafiam ha dit...

Com que Nich hi surt de passada, he pensat en tu. El text del tal Espliego sé que t'interessarà. Del Periodico.
la Providència altre vegada. Hi busco el sentit
Des que he iniciat el blog em trobo amb unes casualitats sorprenents. Un altre vegada em trobo el que dic al blog, als mitjans; en diaris antàgonics i impossibles -tots ho són per a mí però- . Luis Pliego parla a un diari barceloní de "EL COMPROMÍS, UN MOVIMENT CONTRACULTURAL, i que "EL FUTUR pot ser de la gent que accepti que la vida en general i les relacions particulars tenen un component de patiment , del qual s'ha d'aprendre per a madurar...que no serveix deixar-se la VISA ni evadir-se amb decibels."

Diu en Pliego que aquest compromís amb els altres -què és sinó el cristianisme?- "ESTA EN VIA DE NO SER TITLLAT DE CONSERVADOR SiNÓ ABSOLUTAMENT MODERN". Lo que dic jo, que els valors són la transgressió. (Em sap greu, Nich)

Potser és perquè estem en un canvi de cicle i cada vegada en som més que volem sortir del pou? Serà perquè el que dic va fent forat?

PAFIAM.BLOGSPOT.COM